發新話題

CS下載、注意事項 - 請先仔細閱讀 (最後更新: 1-9-2011)

[Close]
影相放上黎

解壓放入cstrike
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 -hE1 於 2-12-2010 03:15 AM 發表
我想問v19同v33呢2個更新檔係咪冇分別?
不過我之前用過v19,開狙果陣真係慢左d喎..
v33會唔會解決左開狙慢d個問題呢?
我而家要dl返更新檔,想知down v19好定v33 ...
引用:
原帖由 蟲身出髮 於 1-12-2010 07:01 PM 發表
v19..開狙慢d..
v33就開狙快d.感如果我之前更新左v19.衣家更新埋v33..感衣家開狙會唔會慢左..
如果唔會我就更新v33
開狙呢樣野...我個人覺得冇分別...

v33既話...引擎應該會好D,至少我睇落真係順左少少

想同電腦玩就dl v4...

引用:
原帖由 povpov 於 4-12-2010 11:12 AM 發表
v19 姐係咩? :L
CS1.6其中一個版本

引用:
原帖由 povpov 於 4-12-2010 11:26 AM 發表
咁玩吾玩得架 加字21312312312432413
如果唔玩得...咁我放出黎做乜.

你想做咩..

引用:
原帖由 lemontea00 於 4-12-2010 04:22 PM 發表

搵果個cstrike.exe
but冇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 lemontea00 於 4-12-2010 05:06 PM 發表

唔係呢度,,
你睇下張圖
搵路徑果度冇CSTRIKE.EXE
就咁揀DcOo CS1.6 就得了

引用:
原帖由 炎炎夏日 於 4-12-2010 05:57 PM 發表
我剛裝了deathrun的繁中版
但係進ser後,發現顯示的中字是一堆不明的字符
e.g:AO:~
為什麼會這?
另存新檔為UTF-8

解壓縮完後,會看到一個名字是DcOo CS1.6的資料夾到裡面
如果你的電腦作業平台是Windows98,請執行CDKEY for WIN98.reg
如果是Windows2000 / XP 或以上,請執行CDKEY for Win2000&XP.reg
這兩個版本只有英文版 / 繁體中文版
如果想要英文版,請執行Lang_En.reg
如果想要繁體中文版,請執行Lang_Big5.reg
開啟遊戲請按 cstrike.exe

一句講晒
入去資料夾到執行CDKEY for Win2000&XP.reg

引用:
原帖由 bb1688 於 5-12-2010 05:47 PM 發表
v19版本CS1.6有沒有hlds?
引用:
原帖由 bb1688 於 5-12-2010 06:11 PM 發表
要打咩CD的????
入去資料夾到執行CDKEY for Win2000&XP.reg

引用:
原帖由 35242499 於 16-12-2010 09:32 AM 發表
couldn't find'decals.wad'in "DEFAULTGAME" search path
安裝v19版本試試

發新話題