27 12
發新話題

我想問呢..點解卡戰冇家教個d人物

[Close]
引用:
原帖由 動感超人๑ 於 2010-7-4 02:25 發表
係wo 其他卡通既主角就有  但火影冇
你錯啦 呢位仁兄  其實唔係冇火影既人  係有既   就係鬼鮫同君麻呂呢兩個
X_X

膠....主角呀..你講果2個係..2打6....

如果係咁講火影係入面都好多人啦~~有鼬,3代,小李,我愛羅,鬼蛟,君麻呂,大蛇,寧次同迪迪

係wo  唔記得左添
X_X

點解火影有配角冇主角

因為卡戰根本唔係火影圖,所以要唔要都得

卡戰d角色...

已經整到係你地班人都識啦  仲要嘈乜...

我一直都好想問..
點解卡戰無新番d角色
講幾套多人識既打鬥動漫囉  反正賣萌左你地都冇人睇

龍之塔    (唔識?

人氣game原作改篇  花冠之淚  (又唔識?

幽遊白書囉  又一熱血作  大把人識啦掛...

烈火之炎... 又係熱血...

重點 : 東方呀!!  點解冇東方...

卡戰原本就係一隻 應該叫做  年番動漫角色大戰  全部都係年番 (長篇 : 家教 死神 火影 OP
一般既 咪 type-moon 同埋 真月潭月姬 囉

既然有一般向既動漫  又會冇我岩先提既n年前熱血佳作?

新番動漫先唔提 ...

如有人明白我講乜 就出聲
相信只有一個人知咩係type-moon...

順便向人介紹一下東方
好多人誤會東方係動漫
其實東方係一隻著名既同人遊戲
有彈幕射擊 / 動作 等等...
全部都係由上海アリス幻樂団 創立

上海アリス幻樂団成員 : 神主ZUN

這麼偉大的同人作品...
只係靠一個人做出尼...
絕對比什麼火影好得多...

引用:
原帖由 胤v3v 於 2010-7-17 02:08 發表
卡戰d角色...

我一直都好想問..
點解卡戰無新番d角色

龍之塔    (唔識?

...
一樣野好唔好都係由自己去決定嫁姐玩得卡戰既,都唔一定係鐘意睇動漫嫁姐.第2個邊有你識得甘多嫁姐.毒佬而已,依d甘既新番,好快就完回..仲整落卡戰??咪姐係等卡戰88:victory:

引用:
原帖由 胤v3v 於 2010-7-17 02:08 發表
卡戰d角色...

我一直都好想問..
點解卡戰無新番d角色

龍之塔    (唔識?

...
我明你講乜呀,type-moon 既 真月潭月姬 仲有出過 格鬥game
不過e+好多小朋友鐘意起電視機睇動畫,
攪到D小朋友剩係識,火影,死神,鋼練,果D = =

引用:
原帖由 gtr4 於 2010-7-17 02:22 發表

我明你講乜呀,type-moon 既 真月潭月姬 仲有出過 格鬥game
不過e+好多小朋友鐘意起電視機睇動畫,
攪到D小朋友剩係識,火影,死神,鋼練,果D = =
全因tvb囉..

多謝你睇得明我講野

y要無視左我?????

引用:
原帖由 ●PinK_xKiN 於 2010-7-17 13:17 發表
y要無視左我?????
因為你講廢話 ;D

27 12
發新話題