發新話題

解電腦者請不要走開

[Close]

解電腦者請不要走開

在coop story中, 我常常遇到點左電腦的玩家, 卻走去打人殺人, 令我好無奈, 請大家如果點了電腦後, 請務必確認已解該電腦, 否則請不要離開, 因為你走開的話, 你同伴是永遠解不了該電腦的

個關可唔可以唔俾人發現入侵晒四部電腦
明明未俾人發現,一hack之後就幾個npc 就沖埋黎

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-6-8 12:47 發表
個關可唔可以唔俾人發現入侵晒四部電腦
明明未俾人發現,一hack之後就幾個npc 就沖埋黎
那一關, 5盞燈係關鍵, 破壞了便能令守衛發現你的機會大大減少
當然, 蹲下和橫行係必要的技巧
其他, 便睇你的反應啦

其實佢用wifi接收資料,所以唔使企正係佢面前,搵個靚位呢埋,例如掛係2樓圍蘭出面就冇人見到你,跟住先黎1個殺1個

引用:
原帖由 isaaclkh 於 2010-6-8 23:46 發表
其實佢用wifi接收資料,所以唔使企正係佢面前,搵個靚位呢埋,例如掛係2樓圍蘭出面就冇人見到你,跟住先黎1個殺1個
絕對係可以, 不過只限上層的兩個
順帶一提, 我實在遇到很多玩家係走到去會減%的情況都不回來

引用:
原帖由 lowahfai 於 2010-6-8 23:14 發表

那一關, 5盞燈係關鍵, 破壞了便能令守衛發現你的機會大大減少
當然, 蹲下和橫行係必要的技巧
其他, 便睇你的反應啦
你講果d 大吊燈?
唔係一下就飛落黎咩?
仲有download file 會減%咩 ,唔係最多停係度

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-6-9 01:12 發表

你講果d 大吊燈?
唔係一下就飛落黎咩?
仲有download file 會減%咩 ,唔係最多停係度
就係果d大吊燈, 只要破壞左, 你再蹲下來, 守衛在你旁都唔知你在, 除非佢枝槍燈照到你
當你行開到一定距離, download file係會減%的

可以殺哂d人再去download資料,時間絕對夠,我第一次同fd玩skip哂d介紹,去到果度唔知做乜,殺哂d人又周圍走...最後先知要download野都夠時間...

引用:
原帖由 isaaclkh 於 2010-6-10 15:58 發表
可以殺哂d人再去download資料,時間絕對夠,我第一次同fd玩skip哂d介紹,去到果度唔知做乜,殺哂d人又周圍走...最後先知要download野都夠時間...
殺晒人再去download資料, 時間當然夠

因為6分鐘的倒數係由開始拆解第一部電腦時才開始倒數

發新話題