發新話題

10人專家場(Server版本 2.0.6.5 )

[Close]
廢柴大聯盟,,,,到此一遊,,,,
相比起出面太多插件既多人戰役場,,,我鐘意你地依個十人專家場,,,
而且尋晚黑色嘉連華最後既tank,,,我十分鐘意,,verygood,,,
keep going your good work  

引用:
原帖由 akuma0119 於 2010-6-19 12:58 發表
廢柴大聯盟,,,,到此一遊,,,,
相比起出面太多插件既多人戰役場,,,我鐘意你地依個十人專家場,,,
而且尋晚黑色嘉連華最後既tank,,,我十分鐘意,,verygood,,,
keep going your good work   ...
感謝廢柴大聯盟支持!
其實那隻Tank我都係出面d server見到,在係某大插件壇搵返來,
只不過我個server對倖存者的能力完全無加強,才顯得那隻Tank較強,
之前那隻野仲未調教過,在第3形態係識隱形.....完全過唔到板
不過改左,琴晚都係得一個人上到飛機....
anyway,請多d來一齊玩!

NubForm 想知道匡哥MSN

[email protected]

Witch做主題的話, 要多Witch !!!!!!!

九點啦喎....今晚開唔開場?

回復 19# 的帖子

已開! :Q

我係勃起
成日full哂好想玩 /_\

引用:
原帖由 karenhlyau 於 2010-6-19 23:51 發表
我係勃起
成日full哂好想玩 /_\
咁我都好難幫到你
位就得10個,我就佔左1個.....即係得9個......
我都唔知點解這排成日full....前個幾個禮拜開等半個鐘都無人入.....
一係我幫你留位.....

GOOD SERVER.

Hard Rain 轉做寫實更好玩

引用:
原帖由 65701 於 2010-6-20 00:14 發表
GOOD SERVER.

Hard Rain 轉做寫實更好玩
Good idea,其實我都覺得Hard Rain以現在的模式太易玩,
不過server難度,仍然要調整一番,始終特感太少太易玩

更新左個server,應該會更多特感更好玩!
仲有我開左個M群,想知個晚我會唔會開場同幾點開場
請加入M群,我會將在簽名公佈!
加入M群請講低你係邊個唔係唔比你入,熟人我認得先會比你入!
M群: [email protected]

The Parish尾關3隻Tank HP3萬
又石又車 爽
By原諒

琴晚玩完發覺大部分人有MIC 建議將全部轉為寫實 增加挑戰性

Swamp Fever 泥人出現增加 或者 整關只有泥人

The Parish尾關轉為全部警報車 警員出現增加

仲有希望玩的人唔好TK 同埋打 tank 唔好用boomer汁.

引用:
原帖由 162 於 2010-6-20 03:57 發表
The Parish尾關3隻Tank HP3萬
又石又車 爽
By原諒
3隻會唔會難左d,仲要3萬血.....
anyway,我都想試下咁打

引用:
原帖由 whpigpig 於 2010-6-20 13:42 發表

3隻會唔會難左d,仲要3萬血.....
anyway,我都想試下咁打
唔得咪AG囉@@,,,,最緊要玩得開心JA,,,

引用:
原帖由 65701 於 2010-6-20 10:27 發表
琴晚玩完發覺大部分人有MIC 建議將全部轉為寫實 增加挑戰性

Swamp Fever 泥人出現增加 或者 整關只有泥人

The Parish尾關轉為全部警報車 警員出現增加

仲有希望玩的人唔好TK 同埋打 tank 唔好用boomer汁.:loveli ...
唔係好多人有Mic架咋,數埋都唔多過5個

發新話題