發新話題

10人專家場(Server版本 2.0.6.5 )

[Close]
The Parish有咁多車閃避
仲有1個火同慢慢拉後打
都唔係好難 就係唔太難
所以3隻 但又要耐d打
2-3萬都ok

引用:
原帖由 162 於 2010-6-20 14:06 發表
hp呢d野你鐘意幾多咪幾多
不過而家玩家開始識玩又有mic
3萬都差唔多
原諒你唔知啦...
我更新左個server,特感出多左,一次最多會出7隻
2 Hunter,其餘各一隻.....我驚真係太難玩
不過是但啦,今晚試下先新主題先!

意見姐
你可以接受/唔用都得
不過愈係高難度 愈想去玩

引用:
原帖由 162 於 2010-6-20 17:56 發表
意見姐
你可以接受/唔用都得
不過愈係高難度 愈想去玩
原諒同我係同一類人!!
愈難就愈想挑戰!

今晚會9點開,版本2022
明天就會更新到2023

support your ser

引用:
原帖由 chungkiman 於 2010-6-23 11:44 發表
support your ser
感謝支持!

我是索克@@

建議如下:

第一關:商場(場名為:血腥買賣場)
全部強制性變成寫實加爆頭先死,增加難度,另外因商場內範圍有限,建議唔出近武,極大限度地增加其難度!!!!(另每一關都請出tank,而且每關都有一到兩支個隻the pass入面既手提重機槍。)

第二關:the passing  (場名為:一觸即發)
由第一關到最後個關都將所有車設為會響既車,因關數太少故建議屍暴(屍潮)次數增加數量翻倍。
入面個關就設定唔出屍,只出特變同tank,每次出十至十五隻特變,全殺死後出tank,每次出tank兩隻。

第三關:10人專家場之最後大魔王,已搞掂,懶講。

第四關:10人專家場之血牛兄弟,已搞掂,懶講。

第五關:10人專家場之雨下女巫,已搞掂,懶講。

第六關:10人專家場之決戰三雄,已搞掂,提議最後一關唔出普感,大量出特感和tank,另被肥仔嘔中會引來小規模屍潮。

引用:
原帖由 nam105649 於 2010-6-25 20:37 發表
我是索克@@

建議如下:

第一關:商場(場名為:血腥買賣場)
全部強制性變成寫實加爆頭先死,增加難度,另外因商場內範圍有限,建議唔出近武,極大限度地增加其難度!!!!(另每一關都請出tank,而且每關都有一到兩支個隻the pass入面既手提 ...
先感謝索克比意見先,
但基於插件所限,有好多都好難做到,
尤其係d車全都會響個度....應該要自己寫的.....

更新了個post
想玩l4d1的請記住裝

我有興趣玩..
可唔可以加埋我...?

addon support 唔係應該放起X:\Left 4 Dead 2\left4dead2\addons?唔洗INSTALL?

引用:
原帖由 benchan-369 於 2010-6-26 15:04 發表
我有興趣玩..
可唔可以加埋我...?
當然可以
請入M群

引用:
原帖由 65701 於 2010-6-26 15:41 發表
addon support 唔係應該放起X:\Left 4 Dead 2\left4dead2\addons?唔洗INSTALL?
無錯係,感謝提醒

頭先係你SER無拉拉俾人踢,請解

GAME名:咩係L4D2      

發新話題