發新話題

乜野係[北敗]?乜野係[瘋狂動物園]?

[Close]
引用:
原帖由 蕉0v0. 於 2010-6-17 00:35 發表
支持一下   
傻仔蕉
[/url]

引用:
原帖由 StaRK〞LoK 於 2010-6-17 00:37 發表
傻仔蕉
?傻b樂                        

引用:
原帖由 蕉0v0. 於 2010-6-17 00:39 發表

?傻b樂                        
我係無人不知既聰明樂
[/url]

我是多舊魚我是多舊魚我是多舊魚我是多舊魚我是多舊魚我是多舊魚我是多舊魚我是多舊魚我是多舊魚我是多舊魚我是多舊魚我是多舊魚我是多舊魚我是多舊魚我是多舊魚

引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2010-6-17 00:09 發表
只能從b仔口中說出會笑的笑話:〔你想每場信長都要12個人順?〕
幾百萬條精蟲入面 留下一條小精蟲
我尼個ac=入北敗既日子
威好好人教識好多野..點知而家去做毒_亂2 望住d女角打哂飛機  吾理團   
楓 初初很 ...
你有病呀  我邊忽粗口呀 我個d係藝術句子來嫁

引用:
原帖由 ﹏汶〞 於 2010-6-17 09:08 發表

你有病呀  我邊忽粗口呀 我個d係藝術句子來嫁
爛口仔

雖然我唔多知咩事,,,但係我睇完到都好似有D感受....

爛口汶                        .
我還記得 我們的約定 ;)

每一個都係團長

引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2010-6-17 00:09 發表
只能從b仔口中說出會笑的笑話:〔你想每場信長都要12個人順?〕
幾百萬條精蟲入面 留下一條小精蟲
我尼個ac=入北敗既日子
威好好人教識好多野..點知而家去做毒_亂2 望住d女角打哂飛機  吾理團   
楓 初初很 ...
打咩飛機 pk啦

我考極都考唔到e個團
點解架???
入考生m群唔夠1分鐘又被人踢

引用:
之後識埋J夜 小你喇叭 入左3個月團一次都未輔過佢
你老尾  你一輔我 我即黑慌過慌失失奇兵(特別係立花)
我對此人絕不抱有期望 因為他根本一人之上 萬人之下!
wow

楓兄用詞精闢獨到,文章內容結構完整,描繪色彩繽粉絢麗,尤其「披霜雨打  跪拜北敗堂門前三日三夜  結果我們既測隱之心表露出來  收留左佢」一段把銀河戰隊首領之動態表露無遺,深得北敗堂上上下下的嘉許。
  承蒙當日楓兄不嫌本人卑鄙,三顧草蘆,以為出戰北敗堂轄下之瘋狂動物園及mathsxformula之團戰,極為感動。有幸與堂門成員同隊作戰,披荊斬棘,破釜沈舟,共同進退,實乃本人之畢生榮耀。當日知遇之恩,令本人不勝感激。
  現楓兄長於北敗堂門坐陣,鞏固各人連繫,務必能令北敗堂發揚光大,選賢與能盡忠堂門,建立更多豐功偉蹟。其偉大功績,該列入史冊,留芳百世,更應建立祠堂,樹立為英雄榜樣,供後世上香拜奉。

汶:見到佢個名就一定引笑 滅號(比人滅號),論壇搞事 有咩佢係冇?
j夜:一開始係中華路同你打對家,之後叫你保團 仲記得你之前叫 毛毛文 識玩一隻立花輔手而已,e+主力勁啦 威啦
楓:整影片高手 控場 輔手技術一流,可惜唔玩主力
b仔:由一個路人,毒能汶汁左你番黎,再教你玩秀吉 都有好大進步,人品你是最好的
k星:全能神手,第一次同你玩就知你好勁,讀書又叻 係一個十分有經驗的老前輩
光:主力算不錯吧
魚:多團的魚成日游走,輔手技術唔差
ac:佢話自己玩咩英都好勁,但一上到場就崩潰,得果心一隻勁,但都多謝你幫我地加分
旺:主力好勁

講番我,當初開團都係玩玩下之後係vlan有番dd名氣就識左好多人同埋人齊玩,由當初打團冇人教我團戰,幸好有一班朋友組埋我一齊打團,當中前中國團(英雄,國寶),名哥,杰仔,嵐,國俊,淚,大和從你地身上都學到唔小野,知道點樣打團再教番自己團友打團,其實都係玩玩下 大家不斷進步 而我只是一個掛名團長 因為大家都係團長,冇分你我

如楓所講:我們[北敗]團非常自由  為什麼? 我話既

係北敗團入面既每一位 冇一位唔係雙團 

都當了朋友 沒有什麼團長和團員之分 所以我成日比人攻擊

楓兄文章係北敗文壇產生極大迴響

發新話題