發新話題

[2.0.5.0] Max United RPG Server

[Close]

[2.0.5.0] Max United RPG Server

註:Server Logo是細寶制作的,因此要特別嗚謝佢!

開放時間 不定時
開放區域 通常Coop 02
提供模式 對抗
伺服器Admin Max (即係我),會殺人的地板,大佬,XDXD,shoot**不良字眼**錯你書e媽些
伺服器M群 [email protected]
Facebook群 http://www.facebook.com/group.php?gid=144832945554891&

本server的資訊

Server更新

有關Server更新可加入M群查看。

玩非官方地圖教學

• 安裝方法: 下載後解壓到 steamapps\common\Left 4 Dead 2\left4dead2 並覆蓋原檔

註:Addon Spport的檔案係RDiver大大提供的,因此要特別嗚謝佢!

金手指計劃
任何人發現有人係Server內做出無品行為,而又比你錄/影到佢既罪證,你可獲得$5000,而犯罪者會被記一個大過。

遊戲內錄影方法: 遊戲內建播放:
bind以下兩個指令:
bind "F6" "record replay"
bind "F7" "stop"   
之後在遊戲進行中按便可按F6開始錄影。按F6錄影並不會有任何訊息,但是畫面會頓一下(這算是一個隱藏訊息吧...)
按F7或退出遊戲錄影結束。
在主選單按 Shift + F2 出現播放工具盒。   
點Load...載入剛剛的錄影檔。
錄影檔位置在Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\
第一章的錄影檔名為replay.dem 會依序建立好幾個檔案。

• 無品行為包括: (1) 不合法屈經,(2) 臨死就轉做花生/走場。
  • 為避免有人扮臨死走場屈經,同一日唔可以篤同一個人多過2次
  • 無品行為將會再加上,大家有意見可提出。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

這類型SER 我諗8V8會好玩D

引用:
原帖由 apple_W 於 2010-6-17 10:52 發表
這類型SER 我諗8V8會好玩D
我記得你係我個Ser玩過,係咪。
因為我得bb25,所以開8 vs 8驚lag......

開咗ser未呀?好悶,想玩你個ser 我係上次係教區被你話我好慘個絛友(一個跳咗樓自殺,兩個洗緊點,淨番嗰個就係我)

引用:
原帖由 sunny141p 於 2010-6-19 16:21 發表
開咗ser未呀?好悶,想玩你個ser 我係上次係教區被你話我好慘個絛友(一個跳咗樓自殺,兩個洗緊點,淨番嗰個就係我)
你Game入面個名係咩呀~~

回復 5# 的帖子

會殺人的地板
補字補字補字補字

引用:
原帖由 sunny141p 於 2010-6-19 22:23 發表
會殺人的地板
補字補字補字補字
今日出左街呀,其實我出街4前都有開ser,不過呢排成日crash ser......唔知點解

已經更新左2.0.2.3,想玩就要更新啦~~~

開ser未呀?????????????

引用:
原帖由 sunny141p 於 2010-7-1 21:56 發表
開ser未呀?????????????
你係............

max,你家陣有冇開ser???

引用:
原帖由 sunny141p 於 2010-7-5 20:51 發表
max,你家陣有冇開ser???
開緊~~~~~~~~~~~~~

見唔到既????????????????????????

引用:
原帖由 sunny141p 於 2010-7-5 21:43 發表
見唔到既????????????????????????
coop01 2.0.2.4

點解入到去彈game既?頭先玩9v9都冇事= =

發新話題