發新話題

[2.0.5.0] Max United RPG Server

[Close]
引用:
原帖由 sunny141p 於 2010-7-5 22:11 發表
點解入到去彈game既?頭先玩9v9都冇事= =
係呀,個ser成日都係咁......
之前就只係正版先入唔到,而家番版都係咁......

你入多次試下~~~~~~~~~~

個ser有啲人成日淨係做特感唔做人,好鬼煩,試過比人5p1,真係xx
同埋我之前嗰啲經係咪刪咗,我升到50lv架

引用:
原帖由 sunny141p 於 2010-7-5 23:30 發表
個ser有啲人成日淨係做特感唔做人,好鬼煩,試過比人5p1,真係xx
同埋我之前嗰啲經係咪刪咗,我升到50lv架
我比番D Lv同錢你啦。其實我覺得做人好玩D~~

呢個ser玩耐了也很好玩
不過如果超級特感可以整返做正常既重力-_-跳唔起orz
以上
by神雲

引用:
原帖由 bowie140 於 2010-7-9 19:38 發表
呢個ser玩耐了也很好玩
不過如果超級特感可以整返做正常既重力-_-跳唔起orz
以上
by神雲
有同感,尤其係Hunter,不過超級Charger好鬼勁= =

入到去又彈game既= =其實係咪我部機問題?好想玩牙

引用:
原帖由 sunny141p 於 2010-7-9 23:02 發表
入到去又彈game既= =其實係咪我部機問題?好想玩牙
唔關你事,我自已都會彈架~唔知點解決......試過好多方法都係咁,可能遲D試埋重裝windows......

我試過入到去跟住彈左句咩server is(唔記得)this file model/infected/(唔記得),關5關事架?

我揾5到2.0.2.6個更新,玩5到牙,Max你可5以比我牙?

已更新非官方地圖~~~~~~~

我自己玩過一陣city 17,好易迷路

引用:
原帖由 sunny141p 於 2010-7-16 12:43 發表
我自己玩過一陣city 17,好易迷路
玩多幾次就ok

引用:
原帖由 chu1720 於 2010-6-17 10:49 發表
玩非官方地圖教學:
註:Addon Spport的檔案係RDiver大大提供的,因此要特別嗚謝佢!
感謝我就不必喇 ! 你想報答我既就開多啲非官方地圖吧 !

另外 , 我重新壓制 Addon Support (v6) , 另行上傳 , 你依家發佈的可能唔work , 遲啲我通知你新既載點 .

我好建議各場主注意非官方地圖 , 以及嘗試探索新既遊戲玩法 , Mutation , 生存 , 清道夫 等模式都係大家好少接觸的 ,
但都係競技既一種 , 透過場主既宣傳一定可以發揚光大的 .

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-19 10:31 發表

感謝我就不必喇 ! 你想報答我既就開多啲非官方地圖吧 !

另外 , 我重新壓制 Addon Support (v6) , 另行上傳 , 你依家發佈的可能唔work , 遲啲我通知你新既載點 .

我好建議各場主注意非官方地圖 , 以及嘗試探索新 ...
好呀~~~~~~~~~~~~~

發新話題