發新話題

[2.0.5.0] Max United RPG Server

[Close]
引用:
原帖由 seefoodghost 於 2010-7-25 18:08 發表
我係喂喂喂,有冇人呀,頭先錯手洗左點d exp冇減到(要29w先升16lv).......,+上5小心ko左3個人,得返1x lv,e+再升過
叫喂喂喂.有冇人呀
咁你想點??????????

冇想點,都升返去16lv..不過最好洗左點之後d exp會減返好d,如果5係一洗左點就好難升返上去

引用:
原帖由 seefoodghost 於 2010-7-25 20:34 發表
冇想點,都升返去16lv..不過最好洗左點之後d exp會減返好d,如果5係一洗左點就好難升返上去
exp應該會減架,唔係咩???

可能係我睇錯,@@ko左3次同隊係5係都會-10lv

引用:
原帖由 seefoodghost 於 2010-7-25 21:07 發表
可能係我睇錯,@@ko左3次同隊係5係都會-10lv
係架,其實會唔會太苛克?

我頭3次都係5小心,我think-5lv 會好d  10lv!都升幾耐下

仲有變超c幾貴下,又要有+技先會勁,得60s,都冇咩見人用過

引用:
原帖由 seefoodghost 於 2010-7-25 21:47 發表
仲有變超c幾貴下,又要有+技先會勁,得60s,都冇咩見人用過
加到90秒啦而家。

引用:
原帖由 chu1720 於 2010-7-26 00:11 發表

加到90秒啦而家。
嗯嗯,如果有d高lv ge打玩人可以屈死d c  ,c會5會有多d技可以整出黎?

0000 :victory:

提議:    c多個變細技 ,有冇機會整到?,有時效(1開始10秒,1lv+1,cd120>最低60),可以等c易d偷襲~

"cd120>最低60"呢個咩意思?

一開始120 最低60(你自己平衡下cd時間,太長/短都5好@@)

我想問背包個熱鍵係咪刪左呀?我禁極N都冇反應

引用:
原帖由 sunny141p 於 2010-7-27 01:29 發表
我想問背包個熱鍵係咪刪左呀?我禁極N都冇反應
應該有架...

發新話題