發新話題

Vlan coop 2:super server(12人) coop(暫停服務)

[Close]
玩家留言:
今日7月9日6:00pm我入去你個cs server到玩,我第一次入個ser玩,個h1n1_boy話黃人唔打得黃人仲踢左我,我入返之後就無咁做,過左陣我好明顯睇到個h1n1_boy 去左白隊,我用smg殺佢幾次之後佢加自己血殺返我,咁我無野講啦,等到我復生左之後又用smg殺佢幾次,之後比佢ban掉,好無奈,呢個cs ser根本同cpt個個cs差好遠,起碼cpt cs果d admin唔會亂kick/ban人,仲有你個ser d admin會亂召喚d槍出黎,我想用散都唔得,係要迫我用smg,d設計又整到好似cpt cs ser 但實際是抄人
i hope你個ser既 admin 可以改善一下品格!!以及有一點自己的 server風格,不只是抄人!

原來係抄我地...唔怪得知個admin話要做到好似CPT咁...抄人根本就唔好玩
抄人既話個個都一樣就一D都唔歡樂喇...仲話希望我地玩得開心...我地要永遠提心吊膽先得=[

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-7-9 18:36 發表
原來係抄我地...唔怪得知個admin話要做到好似CPT咁...抄人根本就唔好玩
抄人既話個個都一樣就一D都唔歡樂喇...仲話希望我地玩得開心...我地要永遠提心吊膽先得=[ ...
cafe都冇話我地抄你地wo-.-  
同埋我地果d係tk...
只不過我地改名cs,
唔信你地入尼玩..

引用:
原帖由 tony015281 於 2010-7-9 20:24 發表

cafe都冇話我地抄你地wo-.-  
同埋我地果d係tk...
只不過我地改名cs,
唔信你地入尼玩..
個h1n1boy ban我
請你解釋一下咩事!

引用:
原帖由 dslgee 於 2010-7-9 18:14 發表
玩家留言:
今日7月9日6:00pm我入去你個cs server到玩,我第一次入個ser玩,個h1n1_boy話黃人唔打得黃人仲踢左我,我入返之後就無咁做,過左陣我好明顯睇到個h1n1_boy 去左白隊,我用smg殺佢幾次之後佢加自己血殺返我,咁我無野講啦 ...
我同你講左黃人唔好殺黃人,白人唔好殺白人,跟住你就見人就殺,第一次我踢左你,好你入返尼,
跟住你又係咁見人就射,跟住終係到玩野,又救下人又唔救人(姐係按一下e又放手)咁姐係明玩野姐,
玩野既人我都講左啦,一定踢硬,同埋我用admin權係想正槍比你地,等陣間你又話你一重新又無槍,咁就唔公平啦..

同埋我想講,我地係完全無抄過人,cs mod就一定係抄人?咁l4d2 咪個個都抄人lo?? 全部人玩戰伇咁都係抄人啦~
只不過係你認為姐.

我開呢個server(cs)而經起碼開左2星期,正係得你一個話我抄cpt,好明顯係你對事唔對人!

連cafe都入過我個server玩,又唔見佢話我地抄佢?

最後我想講:如果果位玩家唔鐘意玩呢個ser既可以走,冇人會迫你既~

我只係講事實,如果cpt既人唔信我既,好,我唔開cs,廢事比d搞事分子話~

引用:
原帖由 tony015281 於 2010-7-9 20:36 發表

我同你講左黃人唔好殺黃人,白人唔好殺白人,跟住你就見人就殺,第一次我踢左你,好你入返尼,
跟住你又係咁見人就射,跟住終係到玩野,又救下人又唔救人(姐係按一下e又放手)咁姐係明玩野姐,
玩野既人我都講左啦,一定踢 ...
大佬呀
你ban我既原因係breaking server rules
請問 server rules 既source在哪
你話救下又唔救人咁係玩野啦
cpt cs ser入面個個都咁做架啦
防止人地重生既招都未聽過?
你話我黎得你個ser玩要入鄉隨俗ok
咁大佬你source又冇,又冇講比我聽咁做係唔岩,
(你叫我唔好射自己友我都無射啦)
就即ban,會不會有少少過份呢?
仲有你利用admin功能回血殺人,又會不會有少許無品呢?

見人就射真係唔應該...但係你可唔可以多D廣告提示下我地唔好打邊個邊個...又或者停止一陣先再講一講玩法先開始...咁樣做會令人誤解...唔通咁容易既野都要人教??(比喻)幼稚園D小朋友都醒過你    玩野既人應該踢??我係COOP果邊玩果陣都好多人玩野喇...點解唔踢=[
我地完全無抄過人<---你肯定??L4D果陣已經有喇wor...你話我地抄人開COOP...E樣就太大範圍喇...因為我地早開CS...而且冇人抄到...所以認為CPT有CS既專利...要開就入CPT先開喇
我去過你地個CS server...係因為唔想即刻係你server趕客先係VLAN話你抄襲姐...你想我即刻幫你趕人走??cafe冇話你抄襲唔代表佢心入面冇咁唸過=/=你冇抄過我地
可能佢唸:個server咁都有人玩...冇眼睇...好去唔去...走去番版L4D2 CS
廢事比D搞事分子話~<----wrong...你如果想一早唔比人話又要吸引客人緊係第一時間唸新idea喇...你講D事實只係可以證明你stupid

引用:
原帖由 dslgee 於 2010-7-9 20:52 發表

大佬呀
你ban我既原因係breaking server rules
咁大佬你sou ...
你都識講防止人地重生啦,
咁我都講左唔好再救我,殺死我,其他玩家都而家係到射緊我
跟住你又係救下又唔救,咁我唔用補血殺左你,咁咪玩天光?
啦,你話呢個方法唔好既,咁唔通我處死你呀?
等陣你又話我無啦啦殺左你。唔通我處死自己呀?
咁你又話我亂用admin權。
你要講rule既我而家係mic都講哂
第一:白人殺黃人,黃人殺白人
第二:唔好玩野,唔好救下又唔救
第三:我用admin權係比槍人唔係用cheat(除非玩家特別要求)

但你而家好明顯而家犯左第一,二條既rule啦~

好,算數,當今次大家都錯,如果你仍然不滿既,你可以唔入呢個ser(呢個唔係投訴post,我唔想搞到個post咁多呢d投訴野~)
但一定要搞清楚既,我地係無抄人,因為你一句說話可以令到我地個ser係咁比人話。

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-7-9 21:14 發表
見人就射真係唔應該...但係你可唔可以多D廣告提示下我地唔好打邊個邊個...又或者停止一陣先再講一講玩法先開始...咁樣做會令人誤解...唔通咁容易既野都要人教??(比喻)幼稚園D小朋友都醒過你    玩野既人應該踢??我係 ...
ok~ 既然cpt既人唔信我既,好,我而後我唔開cs ser ok?

同埋個cs 插件係係sourcemod到搵既...  -_-"

引用:
原帖由 dslgee 於 2010-7-9 20:52 發表

大佬呀
咁大佬你sou ...
同埋我想講我係第一次踢人加BAN人
唔信你可以問下玩我個SER既玩家同其他admin
其他admin都知我份人既,我不嬲都唔會亂踢人or ban人,
我係忍無可忍先會踢人,因為你唔係正係搞到我,你係搞埋其他玩家,
我無理由為左就你一個就比你係到亂咁殺人.
同埋你話我冇話比你聽d rules既,我唔知你係唔係唔記得左,我而家講左好多次,
當時有個玩家都聽到嫁.

我承認我地個ser係冇cpt咁好咁勁,但你都冇理由係咁話我地個ser姐,(又話我地咩偽cs)
大家做場主既都係想比自己玩同比其他玩家玩姐~你認為我地抄cpt既,
我而家話唔會再開cs mod,但我好希望你唔好再亂咁話我地個ser唔好,
我都係之前2個月先玩返l4d2,咁樣比你周圍唱既,咁我地終洗生存嫁咩?

但係你可唔可以多D廣告提示下我地唔好打邊個邊個**侮辱成份** said !

回復 22# 的帖子

提示不足係我們既錯 (同意..令某部分玩家有誤解...Sorry)
多謝你用比喻我們智慧既不足
玩野既人應該踢? (我地明白人人觀點唔相同..有人會唔唔踢...但都有人會踢)
同更新問題一樣...有人停留2023...有人不斷更新...兩種決定都冇錯
所以認為CPT有CS既專利? (無疑...CPT係先行者...如果CPT並冇說明不可抄襲...我們使用也不是抄...何況此插件是由http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=1221313 Download
專利如果係早開果個就有...以前既人用過某土地...之後既人就唔可以用?)
趕客 ?  (請不要以團員身份令兩個server產生仇恨)
可能佢唸:個server咁都有人玩...冇眼睇...好去唔去...走去番版L4D2
(多謝...你用了可能...令其他人唔會誤會)
還有enter Super Server Cs 係冇出現CPT
多謝 !

本伺服器現而更新彩彈~

任何更新,將會在此帖公布

大陸人整既plugin (cs),放上外國網,自然有香港人down 既,所以唔稱得成個cs係cpt專利
但由於我用過佢個on plugin,基本上唔稱得上係cs ,係mw2多D
就算多人用e個plugin都無影響CPT,因為個mode都唔一樣,CPT cs D mode 係獨有(除非外國有相同或你有能力做到),所以唔算抄襲既

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-7-10 21:56 發表
大陸人整既plugin (cs),放上外國網,自然有香港人down 既,所以唔稱得成個cs係cpt專利
但由於我用過佢個on plugin,基本上唔稱得上係cs ,係mw2多D
就算多人用e個plugin都無影響CPT,因為個mode都唔一樣,C ...
咩on plugin??我覺得1D都唔似MW2乜都唔似就真

發新話題