發新話題

Vlan coop 2:super server(12人) coop(暫停服務)

[Close]
引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-7-10 22:07 發表
咩on plugin??我覺得1D都唔似MW2乜都唔似就真
pm你/MSN .....haha

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-7-10 22:07 發表
咩on plugin??我覺得1D都唔似MW2乜都唔似就真
咁姐係我地super server係無抄cpt啦~   
根本係果位玩家唔鐘意我地個ser, :@
先話我地個ser抄cpt~
所以唔該sapphire4890 唔好亂信玩家既說話
同埋果位玩家既留言有d係假嫁lo
入到尼佢根本佢都照係殺自己隊友
同埋終係到講粗口~:@ :@ :@
咁樣都唔ban佢同踢佢?
我相信allen做場主既都一定見過呢d無賴啦~
唔通我地呢d唔出名既server,比d無賴講一講,
就話我地抄人,咁我地既面子咪冇哂~
所以我希望sapphire4890 請了解事情先再批評~
唔好一口咬定我地抄cpt~

L4D咁多插件...剩係"多人插件"都大把人用啦!
咪又係down返黎,唔係個個插件都要自己整嘛....
Cafe開[CS]場,其他人就唔可以開?....(本人對Cafe並無不尊重)
................咁多人開[Coop]場又唔話人抄咯.....

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-7-11 03:26 發表
L4D咁多插件...剩係"多人插件"都大把人用啦!
咪又係down返黎,唔係個個插件都要自己整嘛....
Cafe開[CS]場,其他人就唔可以開?....(本人對Cafe並無不尊重)
................咁多人開[Coop]場又唔話人抄咯..... ...
Agree,咁我開返cs場大家都歡迎嫁啦-_-?

本伺服器現而更新衞星大炮~(用法:必須用沙漠之鷹來發射衞星大炮,按mouse 3來選擇衞星大炮模式~)

任何更新,將會公佈在此帖中~

小小評語

你同其他插件場一樣 , 玩 !buy !csm !admin .....

你同其他插件場不一樣 , 願意開拓/發展非官方地圖

我覺得你可以主打 非官方地圖 , 但保持現有插件 , 令你「平凡中顯得不平凡」.

非官方地圖一直俾玩家有種誤解 -- 容量大 , 下載安裝時間長 , 程序繁複 等等
咁都因為大家對非官方認識唔夠深而已 , 用既地圖唔一定係戰役 , 大有大玩 , 細有細玩 ; 下載只要識得揀免空網盤 , 一切再唔係難度 ; 安裝只要拎少少心機整教學 , 問題自然少 .

真係想見更多更有特色既非官方地圖伺服 ......

好消息!好消息!

暑假既來臨~本伺服器將人數由12人提升至15人
令更多人可以玩本伺服器~

請大家多多捧場!  BY:super server

支持推推!!!

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-19 10:21 發表
你同其他插件場一樣 , 玩 !buy !csm !admin .....

你同其他插件場不一樣 , 願意開拓/發展非官方地圖

我覺得你可以主打 非官方地圖 , 但保持現有插件 , 令你「平凡中顯得不平凡」.

非官方地圖一直俾玩家有種誤解 - ...
因為非官方地圖得好少玩家下載左,所以如果主打非官方地圖,我就覺得會難左小小。

頂..冇晒D錢..

引用:
原帖由 oscartsecn 於 2010-7-19 19:52 發表
頂..冇晒D錢..
冇哂D錢?唔明-_-?

回復 41# 的帖子

好明顯話緊Server入面既$冇儲存・
――――――――――――――――――――
原來日本人見到客人定其他人都講早安.......嚇死我....我要上旅遊車・・・

引用:
原帖由 koko123654 於 2010-7-20 06:40 發表
好明顯話緊Server入面既$冇儲存・
――――――――――――――――――――
原來日本人見到客人定其他人都講早安.......嚇死我....我要上旅遊車・・・ ...
Afraid?   係日本玩得開心嗎-.-?
囧~ 希望你可以快D返尼陪我地玩 XDXD-_-

冇人回既,推推推~   

本伺服器現而搬到 VLAN COOP  2   ser,請各位玩家注意!

發新話題