17 12
發新話題

北敗永遠是我家... BB 沅

[Close]

北敗永遠是我家... BB 沅

初初帶我入團是楓   雖然我有時候會令到楓好嬲.
因為楓討厭多團..這在的我..看了這團版..楓說的話
我的心已經留在北敗了..只要楓一聲令下..我會為這個團.你退光所有的團
希望你會把我加進北敗裡吧

wai小朋友 記得我地一齊圍ac果陣..真系好開心..ac話針沅阿..
沅: x你x母..圍ac la 威既路人名言..我到而家仲記得 .高手場新手自離..(類似

青頭jj夜 上次你水我話楓係陽光門口真係___ ..上次對敵你的本多令我留下了深深ge
印象..你再殺我..信吾信我叫楓扣你分牙那

青頭仔光   多謝你比to-come既版主我做..令我第一次有做論壇管理的滋味..光仔果相自拍
..吹到比差老拉..真係笑到..

旺仔 旺仔一直以後比人ge印象就係永遠都吾好發嬲 =3=旺專用標誌 記得旺成日比我水左..
真係無心..以為對面咁強大..原本只係不堪一擊 浪費左旺仔溝女既時間對唔住

魚魚 有魚魚在場上既日子..令我每次也能肥起來..魚魚的大神輔阿 感謝魚魚在跟我
告別..好唔捨得你阿

k星   聽到他的阿字也知道是on_ 但我認同k星係北敗第一高手..雖然k星平時非常咀炮..但他的意見
也是大家所認同的

我成認汶是個on_仔 看了你的自拍 果然不出所料..是個大毒(燃) 汶自以為自己信長已達秋風 志華境界 打
團出湖衣姬 濃姬 怎料慘嘈屠殺 汶既創意飛煩 佢所開既新團 武林大聯盟 _鳩可當vlan之首 什麼小弟在少林人苦練
完銅人術 工力大增 已知中原各團實力高強 特來領教 ..(大慨如此 可能比我的版更on_

b仔 b仔一說踢波 引起我的驚訝 b仔踢波 踢人炸掛 怎料何止踢人..還踢人下面 想起b仔武盟大駢盟
名字 可以知道他是個怎樣的人 ----->古墓派人妻

lok 網吧的比賽多得樂樂的龍神精彩發輝.才能奪冠 多謝你跟我交流信長的心得 提一提 樂哥真
人帥氣之極 而家義氣霸氣十足 網吧當時的主持說他是不死戰神 事後才知他4lv已死一次  樂哥為
趕來比賽..不惜飛的的精神也令我佩服

BB沅明天出發去英國la 衣衣不捨地暫時離開你地了..希望我回番..你地可幫我重拾技術..期待信5你地會有好的表現..

北敗永遠是我家

趕來比賽..飛的來網吧的精神也令我佩服
見係你我先飛的來

[/url]

沅真人爆帥
[/url]

bb沅 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

青bb沅

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
季節

你...我不會忘記你的,在英國要用MSN傾呀,我會比影片你睇架,加油
我地一天是朋友,就一世都是朋友

嗯呀...那個
我也真的捨不了你
捨不了任何一個在戰場上與我同行的戰友
北敗的其中一席一定有你的份
而且直到你回來的一刻 都仍然會在

BB沅    :'(

引用:
原帖由 蕉0v0. 於 2010-6-19 22:43 發表
BB沅    :'(
hi令仔蕉
[/url]

剛剛打團時,比魚逼要留下言\

唔知講咩好

去英國多久

老泥沅
介紹D鬼妹黎啦

我還記得 我們的約定 ;)

bb沅再見了  真心的朋友
        今日打團果時...我想 了   眼見bb沅  我真的很想他不走  
              眼見bb沅 一步一步 離開   我係時候退信了
   我打團一路打一路想起bb沅 完全集中不了.
      再見真心的朋友 bb沅

吊你老母
你吾好再突然d

小沅沅  睇黎今次唔係水_我又話退出  之後5日回歸個d
祝你係uk生活愉快  得閒要上msn傾下計吧

17 12
發新話題