發新話題

可棄置

[Close]

回復 15# 的帖子

哈哈 !   咪教壞人啦

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-28 13:37 發表
哈哈 !   咪教壞人啦
差唔多的啦,
因為我都係其中一位受害者,成日俾你地無條件咁調過去而又唔問清楚別人的意願

所以話非M群玩家喺佢地的ser絕大部分都係被SM居多

引用:
原帖由 sampos 於 2010-5-28 13:41 發表

差唔多的啦,
因為我都係其中一位受害者,成日俾你地無條件咁調過去而又唔問清楚別人的意願

所以話非M群玩家喺佢地的ser絕大部分都係被SM居多 ...
你有咁既誤解都好正常 , 因為M群有時想同一TEAM玩 , 調隊就變得自自然然 , 而且大家都以娛樂為重 , 唔計較贏輸 ,

又鍾意吹水 , 就更加想同一隊伍 .

不過你有一點係錯誤的 . 即使M群成員聚集一起 , 不代表 可以 / 會 SM街場 , 根本無充分理據支持SM既出現 .

即使M群大部分玩家都使用MIC交流和溝通 , 都不代表玩得好 , M群成員實力亦不見得高人一等 , 所以兩者並無衝突 .

向不明白M群存在之目的的玩家交代一下 : 與其說M群是個(FPS)團隊 , 倒不如形容為一個俱樂部 , 用作交流 , 聯繫 ,

凝聚各方力量去爭取 , 去滿足大家所追求的東西 , 並非只顧技術 , 只顧比賽 , 只保持隊友與隊友之間的關係 , 反而透過

M群結識一群擁有共同興趣 , 志同道合的同伴 , 享受遊戲帶來的樂趣 , 只是如此的 .

P.S : sampo , 希望你唔好再有咁既誤解 , 再者 , M群現時發展當中 , 未來日子會有更多改變 .

引用:
原帖由 sampos 於 2010-5-28 13:35 發表

作用係俾你優先同M群玩家一組 (只限他們的ser)

如果是非M群玩家的話就會即時調到對面。(他們係唔會考慮到別人的感受同感覺的~)(加上M群玩家太過集中喺一邊,造成了非M群玩家被SM的機率高達100000%之外。對面成日都唔 ...
琴日我入左你地個ser玩對抗
點知又係無啦啦俾人調左
如果入左m群有呢個優勢都幾好

想問下點先入到m群?
L4d2:kan

引用:
原帖由 sampos 於 2010-5-28 13:35 發表

作用係俾你優先同M群玩家一組 (只限他們的ser)

如果是非M群玩家的話就會即時調到對面。(他們係唔會考慮到別人的感受同感覺的~)(加上M群玩家太過集中喺一邊,造成了非M群玩家被SM的機率高達100000%之外。對面成日都唔 ...
你咁唸就錯…
舉個例…如果你同你朋友一齊玩vs …你都想同佢一隊啦…
如果真係好似你咁講…請講出由邊個admin 作出調動…又或者可以向場主老闆占投訴
你話比我sm……m群人需然唔稱得上好勁…但你拎d街人(新手…午場玩家…假期玩家…仲有d玩都未玩過vs ge…唔識路ge) 同我地比 會唔會有點兒那個?

我地m群人雖然稱唔上老手…但我地至少唔係新手…

引用:
原帖由 fatchan1119 於 2010-5-28 15:11 發表

琴日我入左你地個ser玩對抗
點知又係無啦啦俾人調左
如果入左m群有呢個優勢都幾好

想問下點先入到m群?
澄清….第1占士哥ser admin們從來都唔會亂調人
第2…如果為左轉隊…入ser有位 ge 人…占士m群係唔會收

我想加入啊...
技術都ok既,識高撲...
雖然中意玩跑online~但只要隊友話慢慢黎合作既,絕對會合作
最近都比較常玩l4d2~尤其係多人連線....所以都想聯絡你地....

l4d2 : 魏力

回復 21# 的帖子

UM....
可能我睇錯掛

不過加入方法係咪係呢個post度講下自己既專長同埋留低msn?

i want to join too
msn:[email protected]

I don't have any special skills,because i am a beginner in vs mode,i want to learn more skill about how to play vs so i want to join the group,i appreciate.

我都想加入AR~~入黎學下野~~
我玩對抗唔算好勁,但係都唔係新手,邊個位打人我都識GE~~
遊戲ID係S-star
MSN:[email protected]

引用:
原帖由 gabrielwong216 於 2010-5-28 23:22 發表
i want to join too

I don't have any special skills,because i am a beginner in vs mode,i want to learn more skill about how to play vs so i want to join the group,i ap ...
引用:
原帖由 choimo 於 2010-5-29 00:28 發表
我都想加入AR~~入黎學下野~~
我玩對抗唔算好勁,但係都唔係新手,邊個位打人我都識GE~~
遊戲ID係S-star
MSN:[email protected]
技術不足不是問題 , 但你地至少對遊戲既操作 , 對特感及地圖環境既認識已有一定掌握 , 咁入黎先有意思 .

M群唔要求技術高超既玩家 , 但更不鼓勵初生之犢加入M群 , 預先通知你地 .

另外 , 呢度好清楚講明介紹唔需要LIST MSN Address , 一來冇作用 , 二來為保障他人私穩 . 如需聯絡 ,

我可以係度或PM你地 , 以後請留意 .

P.S : S-Star , 占士哥應已回覆你 .

回復 26# 的帖子

我收到LA~~以後請你地多多指教~~

回復 27# 的帖子

已出現  歡迎你 !

我都想入呀
玩對抗都算係識玩
但玩屍唔係幾識
同埋封位又唔識
不過我想入黎同大家學下野
game id:kan

引用:
原帖由 fatchan1119 於 2010-5-29 16:18 發表
我都想入呀
玩對抗都算係識玩
但玩屍唔係幾識
同埋封位又唔識
不過我想入黎同大家學下野
game id:kan
介唔介意提供以下資料呢 :

> 玩左L4D2幾耐 ?

> 多數咩時間玩 ?

> 活躍邊個 分區 / 伺服器

> 擅長玩咩模式 (插件 , 多人 , 高對 都包括在內)

> 多人對抗既第一印象 ~ 只為收集意見 , 非申請因素

> 對多人對抗有冇興趣 ~ 只為收集意見 , 非申請因素

> 對M群既印象

> 加入M群目的

> 擅長用咩 武器 / 特感

> 專長 / 技術 / 才能

> 補充 (例 : XXX伺服場主 )

P.S :  無須留低 MSN / email address

發新話題