發新話題

可棄置

[Close]
我想加入啊...^﹏^
玩左l4d2 成幾個月@@

技術都ok既,識camp位XD~ 都識封下位....
雖然中意玩cs 1.6~ 我諗玩l4d2 同cs 1.6 都係射擊遊戲 我相信我命中都算幾高XD
最近都比較常玩l4d2....所以都想聯絡你地....
有希望學到大家團隊的精神~

回復 30# 的帖子

d資料係pm比你定係係呢度講?
L4d2:kan

回復 32# 的帖子

你如果唔想公開 , 可以PM我 , 不過你連MSN都寫埋出黎 , 仲有咩需要穩藏呢?

引用:
原帖由 KINGOOQ 於 2010-5-29 17:34 發表
我想加入啊...^﹏^
玩左l4d2 成幾個月@@

技術都ok既,識camp位XD~ 都識封下位....
雖然中意玩cs 1.6~ 我諗玩l4d2 同cs 1.6 都係射擊遊戲 我相信我命中都算幾高XD
最近都比較常玩l4d2....所以都想聯絡你地....
有希望學 ...
唔介意提供埋以下資料 ?

> 玩左L4D2幾耐 ?

> 多數咩時間玩 ?

> 活躍邊個 分區 / 伺服器

> 擅長玩咩模式 (插件 , 多人 , 高對 都包括在內)

> 多人對抗既第一印象 ~ 只為收集意見 , 非申請因素

> 對多人對抗有冇興趣 ~ 只為收集意見 , 非申請因素

> 對M群既印象

> 加入M群目的

> 擅長用咩 武器 / 特感

> 專長 / 技術 / 才能

> 補充 (例 : XXX伺服場主 )

P.S : 雖然 CS 1.6 同 L4D2 都係同一公司出品 , 不過玩法同風格完全不同 , 你要注意啊 !

回復 33# 的帖子

> 玩左L4D2幾耐 ?4個月

> 多數咩時間玩 ?晚上9點或10點

> 活躍邊個 分區 / 伺服器coop 01 or versus 01

> 擅長玩咩模式 (插件 , 多人 , 高對 都包括在內)多人,插件

> 多人對抗既第一印象 ~ 只為收集意見 , 非申請因素

> 對多人對抗有冇興趣 有

> 對M群既印象 無咩意見....

> 加入M群目的 學野

> 擅長用咩 武器 / 特感  武器:無咩邊樣係特別擅長 特感:jockey

> 專長 / 技術 / 才能   玩人類時能夠第一時間殺死特感(只肯某d時候)

> 補充 沒有

引用:
原帖由 fatchan1119 於 2010-5-29 22:20 發表
> 玩左L4D2幾耐 ?4個月> 多數咩時間玩 ?晚上9點或10點
> 活躍邊個 分區 / 伺服器coop 01 or versus 01
> 擅長玩咩模式 (插件 , 多人 , 高對 都包括在內)多人,插件
> 多人對抗既第一印象 ~ 只為收集意見 , 非申請因素 ...
kan , 我剛才修改好申請表格既基本格式(當然可提供更多資料) , 你唔介意麻煩就再填寫多次吧 !

=================================

L4D2 經驗 :

平均每天上線時間 :

擅長模式 : Versus / Coop / Survival / Scavenge / Mutation

加入M群目的 :

能否建設伺服器 : 能 / 不能

建設伺服器經驗 : (冇開過場唔駛答)

對插件瞭解程度 :

能否製作影片 : 能 / 不能

其他身份 / 補充 :

=================================

系唔系<經常>同<m群>既人一組 玩幾次既人都知
其實咁樣做都好既
起馬所有人入左你既<m群> 之後 都唔洗同d <屎人> 一組 而且仲可以m群人對m群人tim
等到時唔洗 話咩野m群同m群一組, 旦系可能之後又變左話fd一組
仲會有人幫自己講說話 你話幾好
入呢個m群 一個字抵!
好在我唔好玩呢d對抗姐
coop1 9v9 萬歲~

引用:
原帖由 筱蚊 於 2010-5-30 05:56 發表
系唔系同既人一組 玩幾次既人都知
其實咁樣做都好既
起馬所有人入左你既 之後 都唔洗同d  一組 而且仲可以m群人對m群人tim
等到時唔洗 話咩野m群同m群一組, 旦系可能之後又變左話fd一組
仲會有人幫自己講說話 你話幾 ...
起馬所有人入左你既<m群> 之後 都唔洗同d <屎人> 一組

以後唔會再發生 , 將來會以 Battlefield 2142 Clan 既方式 , 將M群成員分佈哂係兩隊 , 令實力平衡起黎 ,
亦可以培養成員組合之間既點契和配合 . 街場既可以聽下佢哋意見 (多數M群成員都有mic.) , 學多啲嘢 ,
任何玩家都應該提升自己既技術同環境既掌握 , 以及團隊既意識 .

m群人對m群人 = M群大亂鬥之夜 = M群私人聚會

話咩野m群同m群一組, 旦系可能之後又變左話fd一組 ~ 唔好搞到我哋好似「古惑仔」啦 !

仲會有人幫自己講說話 ~ 嗱 ! 我公私分明架 , 對本群不滿或意見批評 , 絕對歡迎你黎提出 , 我洗耳恭聽 .

coop1 9v9 萬歲~  原來你係度曲線讚自己台 !

回復 36# 的帖子

。 L4D2 經驗 : (經驗既意思係玩左幾耐?)

。 平均每天上線時間 : 2小時

。 擅長模式 : Versus / Coop

。 加入M群目的 : 學野

。 能否建設伺服器 : 可能

。 建設伺服器經驗 : 之前試過整,但因為太麻煩所以無繼續整

。 對插件瞭解程度 : 一般一般

。 能否製作影片 : 可能

。 其他身份 / 補充 : 沒有

回復 37# 的帖子

如果你唔明M群係咩野平台, 你可以先爬下文, 有必要係度妖言惑眾嗎?
其實你都可以開POST收人的。COOP1 9VS9 都係好玩的SER, 唔該唔好借刀啦, 乜你認為L4D2得返一個多人場係好事, 對玩家黎講一定唔係LOR

引用:
原帖由 fatchan1119 於 2010-5-30 13:43 發表
。 L4D2 經驗 : (經驗既意思係玩左幾耐?)

。 平均每天上線時間 : 2小時

。 擅長模式 : Versus / Coop

。 加入M群目的 : 學野

。 能否建設伺服器 : 可能

。 建設伺服器經驗 : 之前試過整,但因為太麻煩所以無繼 ...

好多謝你咁支持本M群 , 希望未來日子裡能夠同舟共濟

#1. 加入M群地址時 , 請補充 vLan ID & Game ID
#2. 成功加入後 , 請立即禁「MSN震動按鈕」 , 啟動 「M群控制版」, 將昵稱改為該玩家名稱
#3. 盡快向M群成員表明身份

M群地址 : [email protected]

L4D2 經驗 : L4D 1出左無耐玩到呢家....(中間有時無玩一排)

平均上線日子及時間 : 每天平均1小時

擅長模式 : Versus

加入M群目的 :增加拍/剪片實戰經驗

能否建設伺服器 : 能

建設伺服器經驗 : 開一般既44高對場

對插件瞭解程度 : 對管理伺服器既插件較為熟悉

否製作影片 : 能

其他身份 / 補充 : /
同我放開個呀

引用:
原帖由 minababy 於 2010-5-30 13:50 發表
如果你唔明M群係咩野平台, 你可以先爬下文, 有必要係度妖言惑眾嗎?
其實你都可以開POST收人的。COOP1 9VS9 都係好玩的SER, 唔該唔好借刀啦, 乜你認為L4D2得返一個多人場係好事, 對玩家黎講一定唔係LOR ...
Baby 冷靜啲 , 佢只係對我哋M群有所誤解 , 我都回覆向佢解釋 , 無須小事化大 .

===============================================================
引用:
原帖由 筱蚊 於 2010-5-30 05:56 發表
系唔系同既人一組 玩幾次既人都知
其實咁樣做都好既
起馬所有人入左你既 之後 都唔洗同d  一組 而且仲可以m群人對m群人tim
仲會有人幫自己講說話 你話幾 ...
起馬所有人入左你既<m群> 之後 都唔洗同d <屎人> 一組

以後唔會再發生 , 將來會以 Battlefield 2142 Clan 既方式 , 將M群成員分佈哂係兩隊 , 令實力平衡起殷黎 ,
亦可以培養指定成員組合之間既點契和配合 . 街場既可以聽下佢哋意見 (多數M群成員都有mic.) , 學多啲嘢 ,
任何玩家都應該提升自己既技術同環境既掌握 , 以及團隊既意識 .

m群人對m群人 = M群大亂鬥之夜 = M群私人聚會

話咩野m群同m群一組, 旦系可能之後又變左話fd一組 ~ 唔好搞到我哋好似「古惑仔」啦 !

仲會有人幫自己講說話 ~ 嗱 ! 我公私分明架 , 對本群不滿或意見批評 , 絕對歡迎你黎提出 , 我洗耳恭聽 .

coop1 9v9 萬歲~  原來你係度曲線讚自己台 !

===============================================================

筱蚊 , 無論你有心定無意 , 語中帶刺對你冇好處 , 有話就直說 , 我話過 , 對本群不滿或意見批評 , 絕對歡迎你黎提出 ,

洗耳恭聽 .

引用:
原帖由 ktp11669 於 2010-5-30 14:05 發表
L4D2 經驗 : L4D 1出左無耐玩到呢家....(中間有時無玩一排)

平均上線日子及時間 : 每天平均1小時

擅長模式 : Versus

加入M群目的 :增加拍/剪片實戰經驗

能否建設伺服器 : 能

建設伺服器經驗 : 開一般既44高對場 ...
好多謝你咁支持本M群 , 希望未來日子裡能夠同舟共濟

#1. 加入M群地址時 , 請補充 vLan ID & Game ID
#2. 成功加入後 , 請立即禁「MSN震動按鈕」 , 啟動 「M群控制版」, 將昵稱改為該玩家名稱
#3. 盡快向M群成員表明身份

M群地址 : [email protected]

針對所有想加入M群既人

除非M群管理員親自邀請 , 否則所有申請者必須循正途申請及登記 .

任何「白撞」M群行為將不能批准加入 .

發新話題