發新話題

可棄置

[Close]
我又想入喎 ;D`
留下D資料先`

Game ID : 淫慾水電工`
玩 L4D2 幾耐 ? L4D2 VLAN版出現至今
上線日子 : 每天
上線時段 : P.M.8:00 ~ A.M.2:00
對M群既期望 : 傾到計有講有笑._.  
有能力開場 (尤其高對44) ? 暫時未 下個月買新機應該OK;
對插件知幾多 ?  接近唔識
識拍片 ? 唔識 
活躍邊個 分區 / 伺服器 :  versus01 , coop01 , 11ser   
擅長玩咩模式 (插件 , 多人 , 高對 都包括在內) : versus , coop
多人對抗既第一印象 :  好熱鬧  玩法唔同好多;
對多人對抗有冇興趣 :  好有興趣;
對M群既印象 :  未入~~~
加入M群目的 :  識多d打機朋友, 較容易約埋一齊玩同練習, 仲可以有得傾計 ;)
擅長用咩 武器 /  特感 : 榴彈砲 , 狙擊槍 , 麥林 /  Spitter , Bomber (其他一般)
專長 / 技術 / 才能 :  ... 無乜特別 ;( 爆粗? 執雞? -_-)  ... 習慣就有既..
                                     平時見好多人玩怪既時侯` 無乜向後行禁E變返幽靈既習慣;
                                     通常跑到好遠扮唔理..等佢地追上黎就另轉面用狙殺;

。 Game ID:HK M4A1

。 玩 L4D2 幾耐:根據遊戲時間(131小時)

。 上線日子 : 多數日日上

。 上線時段 :最早(6:00a.m~10:00p.m)

。 對M群既期望 :冇咩期望

。 有能力開場 (尤其高對44) :極限:連續開2~3個server<-不過我驚部機頂唔順

。 對插件知幾多 :不

。 識拍片 :有fraps就可以拍
活躍邊個 分區 / 伺服器 : versus01,coop01,11

擅長玩咩模式 (插件 , 多人 , 高對 都包括在內) : 未夠資格講

多人對抗既第一印象 :  sm倖存者好好玩

對多人對抗有冇興趣 :  有

對M群既印象 :  冇印象
加入M群目的 :  冇目的
擅長用咩 武器 /  特感 : 斧頭,m29??,ak,棒球棍  /   boomer,charger,tank
專長 / 技術 / 才能 :  

樓上位靚仔,我對你既遊戲時間同在線時間有D興趣
點解咁清楚計到131小時既 @v@?
同埋點解會6am-10pm咁得閒既 @.@

引用:
原帖由 【闇影】 於 27-6-2010 05:46 AM 發表
樓上位靚仔,我對你既遊戲時間同在線時間有D興趣
點解咁清楚計到131小時既 @v@?
同埋點解會6am-10pm咁我閒既 @.@
正版既話有統計...我估係咁..
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

用fraps拍米得lo
開幾個開場器又點 D人入去玩=1000PING就冇人會入喇

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-7-11 15:35 發表
用fraps拍米得lo
開幾個開場器又點 D人入去玩=1000PING就冇人會入喇
好在人地入我個場 ping唔到50

發新話題