17 12
發新話題

升fishhao 2.0.2.3問題(本人已解決)

[Close]

升fishhao 2.0.2.3問題(本人已解決)

本人已經解決左fishhao升左2023入ser唔彈~
大家可以下載-.-更新左2023先好放~唔得再同我講啦-.-

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我好想問

點解一定要add你msn同一定要話埋個vlan名你知先講?

引用:
原帖由 YueNㄨSinG 於 2010-6-20 20:55 發表
本人已經解決左fishhao升左2023入ser唔彈~想知道可以加我msn
[email protected]
講明vlan名係邊個~
其實用s牌既破解根本就ok.

有寶= =?
MSN namelist少人想要多D?
直接講出黎會少塊肉?

想知!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 leo1too 於 2010-6-20 21:55 發表
有寶= =?
MSN namelist少人想要多D?
直接講出黎會少塊肉?
就由樓主攬住個答案過世啦
反正呢個破解唔得,咪試第隻囉
再唔係遲幾日多用有相同問題會要有破解更新
個幾日冇得玩又唔會死o既,遊戲又唔止一隻咁大把 XD

樓主記住唔好講呀,攬住個答案過世啦 XD

引用:
原帖由 NAGASUMI 於 2010-6-20 22:00 發表

就由樓主攬住個答案過世啦
反正呢個破解唔得,咪試第隻囉
再唔係遲幾日多用有相同問題會要有破解更新
個幾日冇得玩又唔會死o既,遊戲又唔止一隻咁大把 XD

樓主記住唔好講呀,攬住個答案過世啦 XD ...
agree with you!

唔通要做黑客 所以唔公開得

咁我想幫下人姐..上到2023可以入到ser玩姐...都冇害人=.=

引用:
原帖由 YueNㄨSinG 於 2010-6-20 22:08 發表
咁我想幫下人姐..上到2023可以入到ser玩姐...都冇害人=.=
咁點解唔可以公開而要人地msn add完你仲要話埋你知vlan叫咩名先答人呢?

引用:
原帖由 YueNㄨSinG 於 2010-6-20 22:08 發表
想幫人好易ja嘛~直接講出黎大家開心~
你話要求回帖都合理d~要人add你真係唔知有乜為@@?

引用:
原帖由 leo1too 於 2010-6-20 22:12 發表

想幫人好易ja嘛~直接講出黎大家開心~
你話要求回帖都合理d~要人add你真係唔知有乜為@@?
可能好似你係#4講咁...令msn條list多d人呱...XD

咁我自己個個係fishhao改左少少野姐-.-加上又唔係好識放上黎~

引用:
原帖由 YueNㄨSinG 於 2010-6-20 22:17 發表
咁我自己個個係fishhao改左少少野姐-.-加上又唔係好識放上黎~
其實你只要將改o既過程,改左d乜野之類o既步驟post上黎就可以
唔一定要成舊file擺晒上黎

問題已解決~

17 12
發新話題