27 12
發新話題

希望vlan 全體快d一齊升2023

[Close]

希望vlan 全體快d一齊升2023

呢次版本改左好多重要野, 仲要玩唔返舊版, 仲開舊版晒自然流失up 左既玩家 ,希望平時開慣場既場主呢次一齊升2023 ,推動玩返新版l4d2

唔知點解一開2023 就玩唔到ser~我用2022改steam連2023 d ser都彈~_~

你地用2023 連返2023~唔好改steam.inf就唔會彈
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 yt25 於 2010-6-22 20:27 發表
唔知點解一開2023 就玩唔到ser~我用2022改steam連2023 d ser都彈~_~
注意一點!是次更新會影響對抗計分制度,因此更新了 2.0.2.3 的用戶會與2.0.2.2或之前的版本構成衝突

換言之 已更新至 2.0.2.3 的用戶 ( 包括正版用戶 ) 不能再用改版本進入 2.0.2.2 或 之前的版本

促請大家盡快更新!統一版本為 2.0.2.3

同埋正常入2023 ser 5會彈, 彈姐係你有d野裝錯/ 次序問題

引用:
原帖由 yt25 於 2010-6-22 20:27 發表
我都係..一更新完玩入埸load到一半就彈番出目錄..唔知做咩

Terry哥快D上呀....等緊你
PO霖/DaDa

引用:
原帖由 別查我是誰 於 2010-6-22 20:08 發表
呢次版本改左好多重要野, 仲要玩唔返舊版, 仲開舊版晒自然流失up 左既玩家 ,希望平時開慣場既場主呢次一齊升2023 ,推動玩返新版l4d2
拿。。我唔係想引起罵戰, 其實更新果幾樣野,e.g. 用電扣25分,減包(好似係) 都好似唔係太重要....尤其減包,大多數都是高對

大家都知點解vs1的人唔升版本,你諗下依2個月升左幾多次?? 如有講錯,請勿見諒,我只是從玩家角度看

另外,如果升左版本,可以用番2023以前的更新覆蓋,咁就可以降版玩2018的ser(只供參考,有錯可以更正)

我都係andybsb教我整

吾知你地玩見過佢未0.0

引用:
原帖由 ANGELJO 於 2010-6-22 23:04 發表

拿。。我唔係想引起罵戰, 其實更新果幾樣野,e.g. 用電扣25分,減包(好似係) 都好似唔係太重要....尤其減包,大多數都是高對

大家都知點解vs1的人唔升版本,你諗下依2個月升左幾多次?? 如有講錯,請勿見諒,我只是從玩 ...
最主要改左jockey 攻擊能力同speed, 咁都唔叫大 ?

引用:
原帖由 別查我是誰 於 2010-6-22 23:57 發表

最主要改左jockey 攻擊能力同speed, 咁都唔叫大 ?
講真....jockey 攻擊能力同speed,插件都可以改到..我見好多ser 都有改
如果真係有需要自行改參數便可(如有講錯,可更正)

講真...
好多正版vlan玩家升左上去平時都會降番版本落去就大家
但係今次重大更新.仲要更新完降唔番版本
先想叫大家升做2023
如果堆人唔更新
又有一堆人更新左
咁點?!
你叫d更新左的人降番版?
玩開正版有時44都要入番steam度打
咁又點好?
喔~玩vlan的時候又裝2022更新降番.跟住要打steam又更新過?
請大家做野/講野的時候唔好只係諗住一個

引用:
原帖由 ANGELJO 於 2010-6-23 00:15 發表

講真....jockey 攻擊能力同speed,插件都可以改到..我見好多ser 都有改
如果真係有需要自行改參數便可(如有講錯,可更正)
點同= =
你咁講咁大家係2001得啦
PO霖/DaDa

引用:
原帖由 ericchoi1019 於 2010-6-23 00:49 發表

點同= =
你咁講咁大家係2001得啦
會月改月好既

咁你由得佢自己一個同電腦打囉
反正 遲早都要Update啦

引用:
原帖由 derrickwong 於 2010-6-23 01:04 發表
咁你由得佢自己一個同電腦打囉
反正 遲早都要Update啦
讚好,條友咁鬼自私,由佢一個自己打單機啦
大佬,下載個更新10分鐘都唔洗,又唔偽阻佢好多時間,
都係提升遊戲質素o者~玩家自己何樂而不為?
身為玩家,都有責任維持遊戲耐玩度...

27 12
發新話題