27 12
發新話題

希望vlan 全體快d一齊升2023

[Close]
引用:
原帖由 joewongjoe 於 2010-6-23 07:14 發表

讚好,條友咁鬼自私,由佢一個自己打單機啦
大佬,下載個更新10分鐘都唔洗,又唔偽阻佢好多時間,
都係提升遊戲質素o者~玩家自己何樂而不為?
身為玩家,都有責任維持遊戲耐玩度... ...
其實好多時唔係人地唔想升,係升左之後無場玩先係問題
場主打頭升係最好既....
l4d2 : 魏力

引用:
原帖由 ANGELJO 於 2010-6-23 00:15 發表

講真....jockey 攻擊能力同speed,插件都可以改到..我見好多ser 都有改
如果真係有需要自行改參數便可(如有講錯,可更正)
如果咁都叫得而唔更新既話, 你嬴晒官方出左好多新mode ,唔知你又玩過幾多個呢

反而...
想問下用開 終極破解更新 應該點升2.0.2.3....?

姐係2.0.2.3入唔到2.0.2.2個d人既場- -?

引用:
原帖由 meli0201 於 2010-6-24 16:04 發表
姐係2.0.2.3入唔到2.0.2.2個d人既場- -?

不過d人已經update緊
放心

我所有場都入唔到呀依加
load完又彈!

有問題呀!
點解我自己開個ser都入唔到?又係load完彈

引用:
原帖由 meli0201 於 2010-6-24 16:17 發表
我所有場都入唔到呀依加
load完又彈!
x2   :'(

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-6-24 16:05 發表

不過d人已經update緊
放心
唔怪得知怪怪地...
我降番落去2022都無埸=.=''

原來係咁....

有冇個網俾我= =搵了很久很久

有冇link比我update!!!!  有個要100閱讀權限.....   thx

引用:
原帖由 524421942976 於 2010-7-12 15:22 發表
有冇link比我update!!!!  有個要100閱讀權限.....   thx

vLan Left 4 Dead 2 主程式 + 更新、教學、基本入門、FAQ精華帖

點解係置頂都會見唔到既...?

27 12
發新話題