23 12
發新話題

[Counter-Strike] RuBbisH團現正招生--有意者請入

[Close]

RuBbisH團現正招生--有意者請入

係啦...相信大部分有玩cs既人都知有RuBbisH團既存在。
其實RuBbisH團成立左一個月到,只不過唔顯眼姐。
初初只係比我地其中一個fd叫其他fd入,但係之後想將團擴大,甘就變左e+公眾招募。

資料:
  團名:RuBbIsH團
  團長:RuBbIsH_SoNg
暫時既團員:RuBbIsH_CLoWn     
                    RuBbIsH_Soul        
                    RuBbIsH_Lo*   
                    RuBbIsH_MaTT  
                    RuBbIsH_LittLeBee
                    RuBbIsH_EPSx''
                    RuBbIsH_darkern
入團方法:   +以下提供既msn:
                    [email protected]
                    [email protected]
                     約一個時間 1on1
收人準則:將會test你既ak47,m4a1,awp,銀雞技術。
               每一種槍1on1 15埸,15埸入面有7埸勝就入到團。不過最後收唔收人都係睇我地既決定。
主意事項:本團絕不收留使用外掛人,若出現RuBbIsH團既人使人外掛,必是假冒。請埸主立即踢個個使用外掛
               既人,又請當時埸主/有關人仕立即聯絡我地團既其中一人。我地會商量解決方法。
入團後要注意既事項:係你原本既名之前打RuBbIsH_字樣。或你可以自創一個名,但名前要有RuBbIsH_字樣
                                 例子:原名:unnamed
                                         團名:RuBbIsH_unnamed或(自創)RuBbIsH_HihIXDD
**團隊入面既所有野將會係你入團之後全部同你講晒**
團ser:  「HK足球埸 」     (暫名)
            本ser唔會開任何關於足球既埸。主要都係玩重狙(awp)。

希望大家會入團啦^^

若有任何疑難,請在這貼回覆,我地將會係最短時間內回答你既問題。

引用:
原帖由 gundamans 於 2010-6-25 19:52 發表
收人準則:將會test你既ak47,m4a1,awp,銀雞技術。
               每一種槍1on1 5埸,5埸入面有3埸勝就入到團。不過最後收唔收人都係睇我地既決定。
三野都TEST哂呀.?
AvDa'

由英文翻譯成 "RuBbisH"
RuBbisH - 垃圾
translate.g__gle.com.hk

TEST AWP咪算LO
搞咁多野=[

引用:
原帖由 是鬼旦 於 2010-6-25 20:02 發表
由英文翻譯成 "RuBbisH"
RuBbisH - 垃圾
translate.g__gle.com.hk
你覺得垃圾既就唔好入
你甘樣做只會係道晒時間,貼既標題講明 "有意者請入l
你係冇意既入離e個貼回覆做咩?
引用:
原帖由 542831067 於 2010-6-25 20:01 發表

三野都TEST哂呀.?
嗯嗯...用開個d... ak丫...m4丫...awp丫...之類個d test晒。

引用:
原帖由 gundamans 於 2010-6-25 20:08 發表

你覺得垃圾既就唔好入
你甘樣做只會係道晒時間,貼既標題講明 "有意者請入l
你係冇意既入離e個貼回覆做咩?

嗯嗯...用開個d... ak丫...m4丫...awp丫...之類個d test晒。 ...
引用:
原帖由 誠實波板糖 於 2010-6-25 20:05 發表
TEST AWP咪算LO
搞咁多野=[
唔得唔得...如果淨係test awp既...甘你個ak神既聲譽會低落架  /__\ (雖然我都知你awp好勁-3-")
重有...唔該你可唔可以多d入e個貼解決問題?好似個團你都有份-__-

呵呵 song哥你搞得咁好 團長由你做吧 我做個長老=ok  ,,kelvin話要做OP=]
     song真感謝你v_v真係唔話得
                                                  EPSx''

ON qf9 9 EPSX =[=[

如果條友得把mp5勁  
其他廢
點計...? 仍測awp / ak / m4 / 銀雞@?

=[ 大家咁話  

回復 9# 的帖子

咁就要練好其他槍 但都要睇下mp5勁到去邊

甘不如就測mp5啦@@
不過其你都要試一試...睇下你水準去到邊甘..

回EPSx''
真係我做- -??
想問咩係長老xd??

回復 12# 的帖子

姐係坐埋一二邊睇你們開戰 ._. (旁觀)
為左尊敬你,我都要加番rubbish係前面先得

回復 12# 的帖子

留名
     Lo

引用:
原帖由 GODLIKEU 於 2010-6-25 20:30 發表
留名
     Lo
你不嬲都入左團-3-...
洗mug留名

23 12
發新話題