發新話題

vLan.x86 Vista 版本測試版

[Close]
引用:
原帖由 pio8 於 2007-4-28 14:53 發表
我開到VLAN但係玩唔到魔獸....
有冇人可以HELP我A......
請下載 4月28日版本, 替代原來文件就可以

我試過LA..系上到VLAN..入到魔獸....但系入到去..見唔到其他人GE場GE....我GE魔獸系1.21......等左好耐都見唔到其他人GE場,,我叫我個FD開場,,我都見唔到..

咁點算呀..HELP

點解我上左VLAN..會咁GE...

附件

引用:
原帖由 QQXX 於 2007-4-28 19:54 發表
點解我上左VLAN..會咁GE...
我測試中, 未安裝任何殺毒軟件, 你可以嘗試刪除殺毒軟件.

入到區 開到GAME 睇唔到人開左埸

引用:
原帖由 QQXX 於 2007-4-28 19:34 發表
我試過LA..系上到VLAN..入到魔獸....但系入到去..見唔到其他人GE場GE....我GE魔獸系1.21......等左好耐都見唔到其他人GE場,,我叫我個FD開場,,我都見唔到..

咁點算呀..HELP ...
可能 driver 兼容性有問題, 會做測試檢查

咁幾時先可以上到VLAN玩到魔獸見到人地開場呀???HELP..比個時間我

只可以答你, 我都想儘快, 但我地資源同時間有限,
加上 vista 系統甘新, 冇咩參考資料, 我好難答到你.

今晚我地都試佐成晚, 部分系統裝 vista 冇問題, 部分有問題.

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2007-4-28 23:57 發表
只可以答你, 我都想儘快, 但我地資源同時間有限,
加上 vista 系統甘新, 冇咩參考資料, 我好難答到你.

今晚我地都試佐成晚, 部分系統裝 vista 冇問題, 部分有問題. ...
請問vista64用吾到嗎?

介意我問能用VLAN 找SERVER的人看到的跟我一樣嗎?
VLAN 的IP在下方和沒有名字...

努力 等緊你地

回復 #48 QQXX 的帖子

我都系啊~~自动弹左住来啊~~

- -我睇到人場WO~我仲開場~叫我個FD入場都得天~

我更新左vlan 開左vlan 就玩唔到魔獸  why?
我係1.21佢話我係1.17叫我更新  我都唔知點算

入普通信長就睇唔到人開場,入真信長就連區域都入唔到,佢同我講話無法連接伺服器

發新話題