發新話題

[轉貼]《狙擊手:幽靈戰士(Sniper:Ghost Warrior)》[EN]

[Close]

[轉貼]《狙擊手:幽靈戰士(Sniper:Ghost Warrior)》[EN]

中文名稱:狙擊手:幽靈戰士
英文名稱:Sniper:Ghost Warrior
遊戲語言:英語
開發廠商:City Interactive
發行廠商:City Interactive
遊戲類型:射擊
發行日期:2010年06月25日
官方網站:http://www.city-interactive.com/

遊戲介紹:

《狙擊手:幽靈戰士》遊戲是由國外知名遊戲廠商國外遊戲開發商國外City Interactive遊戲公司開發的一款FPS第一人稱射擊遊戲新作。 《狙擊手:幽靈戰士》(Sniper: Ghost Warrior)遊戲是在2008年正式上市發售的單機遊戲《狙擊手:勝利藝術》的續作遊戲作品。 《狙擊手:幽靈戰士》(Sniper: Ghost Warrior)遊戲的遊戲劇情故事主要描述了:在一個名字叫做IslaTrueno的南美地區的小島上面,遊戲人物角色Vasquez將軍率領自己的反抗軍隊推翻了遊戲世界裡的島上的民主政府,想要控制整個IslaTrueno。

配置需求:

Processor: 3.2 GHz / AMD Athlon 64 3500+
Memory: 1GB for XP / 2GB for Vista and 7
Graphics: Nvidia 6800 or ATI X1650, 256 MB RAM, Shader Model 3.0
DirectXR: DirectXR 9.0c
Hard Drive: 6GB
Sound: Compatible with DirectXR 9.0c

安裝信息:

1. 解壓縮
2. 載入鏡像
3. 複製DVD中SKIDROW目錄下的文件到遊戲安裝目錄
5. 運行遊戲

遊戲截圖:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我玩唔到  複製了都DVD中SKIDROW目錄下的文件到遊戲安裝目錄  跟住開GAME果時出錯

我也是,,......

下.....a_a
咁我就唔知啦
我複完之後 玩到啵

我知
佢安裝左game有2個野問你要唔要
你禁到就玩唔到

玩到的人
我同fd係vlan綜合區玩e加
你見到可以入理

上次見到3個人
我有3個
跟住打team match

wait for Sniper Ghost Warrior

有咩解決辦法

引用:
原帖由 夜鬼.Kir_a 於 2010-7-2 00:33 發表
有咩解決辦法
dl多次就見到
wait for Sniper Ghost Warrior

thx !!!~ for sharing!~

試下先~~~~~又要DL  

Thank you very much!!

我裝曬他D野都系唔OK       裝完後我複製SKIDROW裡面果2件野到遊戲安裝目錄
SKIDROW.exe   呢個有咩用家

廢既...玩到第3關BUG左....

大佬~~玩玩下成日彈-.-.....
咩事-__-???

引用:
原帖由 夜鬼.Kir_a 於 26-6-2010 11:05 AM 發表
我玩唔到  複製了都DVD中SKIDROW目錄下的文件到遊戲安裝目錄  跟住開GAME果時出錯
我頭先都係咁.

X:\Program Files\City Interactive\Sniper Ghost Warrior\DirectX\DXSETUP.exe
裝左就會冇事
引用:
原帖由 夜鬼.Kir_a 於 5-7-2010 11:51 AM 發表
我裝曬他D野都系唔OK       裝完後我複製SKIDROW裡面果2件野到遊戲安裝目錄
SKIDROW.exe   呢個有咩用家
破解檔

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

thx for sharing

發新話題