25 12
發新話題

世紀帝國 3 Age of Empires III 連線方法

[Close]

世紀帝國 3 Age of Empires III 連線方法

慢慢看

附件

噢...我一直很懶沒做的事..
你幫我做了
麻煩你了^^"

昨日係網吧
無game玩咪整下= =

ccccccccccccccccccccccccccccccc

點解會版本不符?      CRC不符

請問是要先開動了vlan,之後再入game,入到去就會見到區域網路遊戲可以選擇嗎?

請問 要是在區網裡面看到對方的遊戲名子
但是連上它的時後連不上 請問這是版本不同還是什麼問題呢

我就係連唔到呀!!
幫幫我!!

引用:
原帖由 bedebd 於 2007-12-12 17:52 發表
請問是要先開動了vlan,之後再入game,入到去就會見到區域網路遊戲可以選擇嗎?
Yes
引用:
原帖由 panhermes 於 2007-12-16 12:57 發表
請問 要是在區網裡面看到對方的遊戲名子
但是連上它的時後連不上 請問這是版本不同還是什麼問題呢
請問是否有CRC不符的字樣?若是的話就是版本不一樣;或者你打了免CD補丁而對方用了原版之類。
我虛弱所以我強大

請問是否有CRC不符的字樣?若是的話就是版本不一樣;或者你打了免CD補丁而對方用了原版之類。

我就係咁...

佢話crc不符..點算

太好了!!!!太好了!!!!

太好了!!!!

我又睇*0*

謝謝你的教學~~我都一直亂按~~ 哈哈

即使我禁左多人連線遊戲,都係睇唔度有任何房名既?
我入左vlan再開世紀

主要問題:開了過個畫面,係米就會有人自動入去個到
因為我開了很張時間都看不到有人

25 12
發新話題