46 1234
發新話題

管理層可否保証一件事?

[Close]

管理層可否保証一件事?

最近vLan多了很多不必要的Lag和delay請問管理層可否保証並確保信5盃的比賽專區
Lag和delay的問題能減少?
給予參賽者更多的發揮和遊戲體驗
本人第一次參加這屆vLan之信長盃
ArHo567之

不如先自我檢討貴用戶之名稱吧 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

你理得人地個...你個名就詩情畫意?
最重要係保證冇外掛仲好啦...你都知VLAN D MH有幾勁。
英軍悶和

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-7-9 12:08 發表
對你們貴論壇到有什麼威脅?
我只是問問各管理層而已
如果連名字也要自我檢討的話
那 .. "論壇"這個東西到底是什麼?
閣下能否給予一個充足的答案嗎?
ArHo567之

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2010-7-9 12:42 發表
你理得人地個...你個名就詩情畫意?
最重要係保證冇外掛仲好啦...你都知VLAN D MH有幾勁。
MooNBaBY 阿
個名幾型棍

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-7-9 12:08 發表
關咩事

引用:
原帖由 顏射女警察 於 2010-7-9 07:34 發表
最近vLan多了很多不必要的Lag和delay請問管理層可否保証並確保信5盃的比賽專區
Lag和delay的問題能減少?
給予參賽者更多的發揮和遊戲體驗
本人第一次參加這屆vLan之信長盃 ...
你好
關於vlan的lag和delay
最近發現psp模式已成功消滅大量lag與delay
如果再係比賽前試場既話應該唔會有問題
いつかまた大きな花弁を咲かせ…僕らはここで逢おう

引用:
原帖由 Feather_ 於 2010-7-9 13:20 發表

你好
是咁的 吽吽 我係arho567
ArHo567之

人地個名怎樣 關你啥事
唔通 用自己真名 陳大文咁呀?

引用:
貴用戶頭像好似貞子
令到本人不安
請自我檢討貴用戶頭像

引用:
原帖由 雜賀辣市 於 2010-7-9 14:20 發表

貴用戶頭像好似貞子
令到本人不安
請自我檢討貴用戶頭像
笑到hihi                                              .

引用:
不如先自我檢討貴用戶之頭像吧 .

引用:
原帖由 Feather_ 於 2010-7-9 13:20 發表

你好
經驗事實告訴本人
閣下提出之論點在本人的lag和delay上毫無幫助
也許是本人與 貴論壇有著不可思議的抗衡關係

基於在團ser中進行b版地圖遊戲經常遇到lag和delay的問題
而且s版的傳送需求比b版大數倍
本人預言信5盃這個問題想必非常嚴重(保證100%準確)

(如果可以像浩方盃般開明給予參賽團隊能到其他平台作賽....只是妄想罷了)

各花入各眼姐 我就覺得冇咩野囉 樣子唔錯o既女仔
SweeT~~

引用:
原帖由 雜賀辣市 於 2010-7-9 14:20 發表

貴用戶頭像好似貞子
令到本人不安
請自我檢討貴用戶頭像
貴用戶搞既gag好爛
令到本人不安
請自我檢討貴用戶既gag
血洗信長@v@

46 1234