發新話題

管理層可否保証一件事?

[Close]
引用:
原帖由 小刺蛋 於 2010-7-10 00:12 發表

我笑左                     
堅係

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-7-9 12:08 發表
不如先自我檢討貴用戶之名稱吧 .
你如果是以版主的身份說出,我個人十分不滿意你的偏見與態度!

權力運用得不洽當
而且又愛出風頭
年輕人阿~~~~都沉淪在虛榮中
.

人地個名怎樣 關你啥事
唔通 用自己真名 陳大文咁呀?

那位版主是不是應出來道歉一下

引用:
原帖由 NightmaRe丨ArHo 於 2010-7-9 07:34 發表
最近vLan多了很多不必要的Lag和delay請問管理層可否保証並確保信5盃的比賽專區
Lag和delay的問題能減少?
給予參賽者更多的發揮和遊戲體驗
本人第一次參加這屆VLAN之信長盃 ...
我不是管理層 但我都想說下我的個人意見 , 我相信VLAN 不能保証到各比賽用家的頓和延遲問題得到解決 但vlan都有作出相應的方法(PSP)盡力去解決問題

除左比賽..仲會有幾多人系vlan玩呢..
vlan系咁上下失敗啦..
經過上次既信4比賽..已經徹底對vlan失望..處理方式真是偏袒
vlan 真的很失敗

55 e+玩vlan超lag p2p psp都lag 關埋防火牆都lag ggx 開隻online game都唔lag                             vlan 88

引用:
原帖由 keung_xd 於 2010-7-12 23:57 發表
除左比賽..仲會有幾多人系vlan玩呢..
vlan系咁上下失敗啦..
經過上次既信4比賽..已經徹底對vlan失望..處理方式真是偏袒
vlan 真的很失敗
失敗? 我還不感到 因Vlan知名度都高 所以每年的大型隊伍都會支持

引用:
原帖由 NooB_- 於 2010-7-13 00:10 發表
55 e+玩vlan超lag p2p psp都lag 關埋防火牆都lag ggx 開隻online game都唔lag                             vlan 88
55 psp p2p 一9樣....

回復 33# 的帖子

詞語運用得不洽當
而且又愛咀炮人
年輕人阿~~~~都沉淪在虛榮中
回頭是憤慨 看不到未來

回復 41# 的帖子

對現在的年輕人真是

那個年輕版主好像潛了水

連道歉咁簡單既野都5識

悲衰

引用:
原帖由 EsCapE.gag 於 2010-7-14 03:13 發表
那個年輕版主好像潛了水

連道歉咁簡單既野都5識

悲衰
道歉 ?

點解要 -.- ?

要既話點解條友要改名 ?

SweeT~~

引用:
原帖由 SweetBoy 於 2010-7-14 07:05 發表

道歉 ?

點解要 -.- ?

要既話點解條友要改名 ?
我係果個顏射女警察
開呢個post之後管理員叫我改名 如果唔係就會del帳
ArHo567之

發新話題