45 123
發新話題

信五盃賽程更新 (07月09日更新)

[Close]

信五盃賽程更新 (07月09日更新)

由於今次參加隊伍提議提高出線率
所以官方決定預選賽規則將有以下更改

預選賽安排如下:

現時有27隊+ 4隊(種子隊)

27隊將抽籤進行預選賽 1隊不戰勝, 13隊勝出 , 10隊生存最長時間的敗北隊伍出線 , 3隊淘汰
首回合淘汰賽 [24隊 進行抽籤編位 , 進行淘汰賽]
16強淘汰賽 [12隊首回合淘汰賽出線隊伍 及 4隊種子隊 (即上屆4強)]

原定的 07月10日的賽事將直接順延至07月11日
更新時間表如下:

07月11日        : 預選賽 (比賽時間 14:00)
07月17日        :  首回合淘汰賽(比賽時間 14:00)
07月18日        : 十六強淘汰賽 (比賽時間 14:00)
07月24日        : 八強淘汰賽 (比賽時間 14:00)
07月31日        : 四強決賽 及 決賽 (有待公佈)

生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

(唔係同SUKI講)

信5比信4少左300隊...
仲少過玩家自己搞既比賽(人地都有64隊)

收果100雞想出少D搵.
但你出少左....一樣收少番
睇死你廣告收益大減
英軍悶和

25隊將抽籤進行預選賽 1隊不戰勝, 12隊勝出 , 9隊生存最長時間的敗北隊伍出線 , 1隊淘汰

可以簡單解釋一下= =?                 
人無千日好 花無百日紅

簡單解釋 現時有 25隊+4隊種子隊

25隊以預選賽 淘汰一隊 =>24隊

24隊 首回合 淘汰十二隊 => 12隊

12隊+4隊 (種子隊) => 16強
生於斯 玩於斯

回復 3# 的帖子

我覺得 佢既意思 係只係得1隊淘汰

明白曬^^            
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2010-7-9 20:33 發表
(唔係同SUKI講)

信5比信4少左300隊...
仲少過玩家自己搞既比賽(人地都有64隊)

收果100雞想出少D搵.
但你出少左....一樣收少番
睇死你廣告收益大減
你估下300幾隊有幾多隊係分身隊= =

我想請問= = 我地BsTh未確認係咪姐係冇得打?
我地係澳門人; 冇你地所提出交錢果個銀行...so叫左個hk fd幫手交..
佢仲好似叫我地打d唔知咩字短信息比龍大嫁w0r  係咪未查到= =?
請盡快答!!!求

引用:
原帖由 BsTh_s!u-SeNg 於 2010-7-9 20:45 發表
我想請問= = 我地BsTh未確認係咪姐係冇得打?
我地係澳門人; 冇你地所提出交錢果個銀行...so叫左個hk fd幫手交..
佢仲好似叫我地打d唔知咩字短信息比龍大嫁w0r  係咪未查到= =?
請盡快答!!!求 ...
要經pm 向龍大確認入數

目前沒收到通知
生於斯 玩於斯

0 no
咁快gg
少人到

引用:
原帖由 Misuki 於 2010-7-9 20:46 發表

要經pm 向龍大確認入數

目前沒收到通知
咁仲有冇機會嫁? 我地叫第2個hk fd幫我地手 = =  本身果個死口話交左..又比d字我地短信息比龍大
原因;我地澳門人..冇你地提出果個銀行= =

Approve Code/App Code 931528

香港既朋友叫我sd呢個比龍大  我sd左嫁啦= =

為左果1舊水我地冇得打..覺得好唔底w0r= =

有冇人可答我地= = 求

引用:
原帖由 激凸女房東 於 2010-7-9 20:39 發表

你估下300幾隊有幾多隊係分身隊= =
我估冇270隊咁多掛.....最多269隊
英軍悶和

45 123
發新話題