發新話題

信五盃賽程更新 (07月09日更新)

[Close]
引用:
原帖由 BsTh_s!u-SeNg 於 2010-7-9 21:18 發表
有冇人可答我地= = 求
已通知管理員調查
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Misuki 於 2010-7-9 21:23 發表

已通知管理員調查
ok~~麻煩晒你..真係唔該晒=]

好彩星期日姐=.=
星期1-6都要番工**侮辱成份**9

引用:
原帖由 BsTh_s!u-SeNg 於 2010-7-9 21:33 發表

ok~~麻煩晒你..真係唔該晒=]
據我了解 未有收到  BsTh-3- PM

或者要再等管理員上來回答
生於斯 玩於斯

BsTh-3-  有冇 過數紙?
生於斯 玩於斯

[quote]原帖由 Misuki 於 2010-7-9 22:18 發表

據我了解 未有收到  BsTh-3- PM

或者要再等管理員上來回答 [/quote

我地只係叫朋友幫手交..我地都唔識點交..佢話佢幫我地交左..仲比左一行英文字咁樣我地..
叫我SD比龍大..如果未收到.我地有份報名w0r..龍大係咪應該教教我地..我地仲要澳門人= =
係一定要叫香港朋友幫手...唔係真係為左1舊水  我地冇得打掛..叫管理員快d答ok?  
   聽講好似就比賽 好唔好?

Approve Code/App Code 931528
   好似係呢行= =

引用:
原帖由 BsTh_s!u-SeNg 於 2010-7-9 20:45 發表
我想請問= = 我地BsTh未確認係咪姐係冇得打?
我地係澳門人; 冇你地所提出交錢果個銀行...so叫左個hk fd幫手交..
佢仲好似叫我地打d唔知咩字短信息比龍大嫁w0r  係咪未查到= =?
請盡快答!!!求 ...
未有收到相關 PM 消息, 暫時無法確認, 你 hkfd 系幫你上 vLan Shop 交錢,
定銀行過數?

銀行好似..我叫左佢上黎同你傾..麻煩晒= =

好, 請儘快

叼7佢..落左msn..= =  
我想問下..我地易家搵第個再交多次..有冇機會..信錯人= =

我諗過埋今年
下年實多人玩s版

引用:
原帖由 激凸女房東 於 2010-7-9 20:39 發表

你估下300幾隊有幾多隊係分身隊= =
無錯 你講既係事實 ..
不過信5比信4真係少左好多人

如果聽日星期六入到, 甘就冇問題, 我預先將你隊編入預選抽籤

引用:
原帖由 BsTh_s!u-SeNg 於 2010-7-9 23:11 發表
叼7佢..落左msn..= =  
我想問下..我地易家搵第個再交多次..有冇機會..信錯人= =
睇黎你好著重呢次比賽wo =.= ~~~

發新話題