發新話題

首回合 預選賽 抽籤結果公告

[Close]
即係現在是要淘汰3隊了.
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

13隊 + 1 + 10 = 24
咁10=種子+6隊??

突擊花小隊 lets go                           
人無千日好 花無百日紅

10 = 守得最耐的10隊.
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

0048 °★laZy♥ζ VS TaCtiC
0043 TK.2 VS 冰島二
0046 〥FaiTh∮ VS CoOL²

可能幾好睇
花生

守得最耐--.-?
係信長入面守大本最耐果個-.-?
定係3場最耐果D?
唔係好明-.-

玩咁大/....\

花既隊伍,加油啊~
支持支持

加油吧.......要win 明仔團a.a

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 您真識食 於 2010-7-10 00:42 發表

我睇唔明
可唔可以解釋下
這是4個種仔隊的編號, 註解也有說明, 系有人故意 雞蛋裡挑骨頭
引用:
if($team_a==3 || $team_a==20 || $team_a==27 || $team_a==24)
// 四隊種仔隊不用打預選直到16強
編號系跟報名順序編, 編號不會更改直到比賽完結

[SPY]   3
星願    20
花      27
〝CoOL  24

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2010-7-10 07:26 發表
守得最耐--.-?
係信長入面守大本最耐果個-.-?
定係3場最耐果D?
唔係好明-.-
咁都唔明
再簡單D講就係最快比人GG果幾隊

引用:
原帖由 pigpigdick. 於 2010-7-10 08:43 發表
玩咁大/....\
點夠做/.....\                                                            .

引用:
原帖由 [C]haOs_LuCiFer 於 2010-7-10 01:42 發表
-,- 打Legend 團.....輸緊啦...我
點會呀=.= 我地先打了s板一星期
呢句我地講先岩 輸了

輕鬆的一星期..yoyoyo

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2010-7-10 09:13 發表

這是4個種仔隊的編號, 註解也有說明, 系有人故意 雞蛋裡挑骨頭

編號系跟報名順序編, 編號不會更改直到比賽完結

[SPY]   3
星願    20
花      27
〝CoOL  24 ...
點解唔跟順序???27細過24?
英軍悶和

發新話題