發新話題

請|LoSeR|II 入

[Close]

請|LoSeR|II 入

本隊 希望貴團可以把比賽時間提早
因為 本隊員主力一名 要番工
所以不能如同 時間下 打比賽
可以提早到 11點嗎?
可以再商量
希望可以吧!

首回合 預選賽 比賽日期及時間                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        由於隊伍數量不足,首回合預選賽將順延至7月11日舉行。
請各隊有需要進行預選賽的隊伍於該日準時下午2點前報到。

有關隊伍遲到問題,可於比賽資料帖中查找。

如要更改比賽時間,必需得到雙方同意以及在該日前完成賽事

請大家留意,預選賽採用3盤2勝制

有問題請隨時PM

以你為榮
all because of  you

.好似話唔俾改時間.........

我錯我錯

英軍悶和

星期日公共假期 返咩工
再加上唔好意思 我地隊員作息時間不定時
恐怕佢地未必能夠過早起床
能否跟番比賽時間
一切如常?

引用:
原帖由 惡魔奶-_- 於 2010-7-10 01:22 發表
星期日公共假期 返咩工
能否跟番比賽時間
一切如常?
佢係做飲食業的 公共假期就係佢必定要番的日子

msn聯絡吧.
相信明天會有對戰帖
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

大哥
唔好咁啦=.=
以你為榮
all because of  you

慘啦  LuNaR-白袍 白夜幫手也要輸

引用:
原帖由 惡魔奶-_- 於 2010-7-10 01:22 發表
星期日公共假期 返咩工
能否跟番比賽時間
一切如常?
你個頭像吸引左我

條女

專業槍手 意add [email protected]

引用:
原帖由 W囚仔 於 2010-7-10 19:21 發表

你個頭像吸引左我

條女