61 12345
發新話題

[原創] 允兒 YooNA 影片 By:BsTh_MilkB

[Close]

允兒 YooNA 影片 By:BsTh_MilkB

今次係第一次整咁既影片=,=...一心只想整 同人分享 但整個時因為有太多影片夾埋係好鬼lag..再加上第一次 所以有好多唔好既地方...請見諒-,-...歡迎允飯 同 歡迎各位..睇完請cm 俾下意見-,-........今次只係整左2:55秒=,=....
求欣賞><!!!!

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

推推推

吹到2:55秒

2:55
季節

B奶a.a 說:
*http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1 睇完cm

話哂FD 唔推怎行
傷心  其實是一種快樂

ya 係cut 完2:55秒-,- 最緊要係睇得舒服姐

yo.搶到頭7香 支持強大整片專家

毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒

yoona 下次整埋fany啦

引用:
原帖由 ✿FreEsTYLeζ 於 2010-7-10 18:49 發表
yoona 下次整埋fany啦
徒弟鐘意fany??? ok 下次我整....

引用:
原帖由 J.ChuN 於 2010-7-10 18:49 發表
毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒
你連毒的意思都未知999
你yahoo打毒之後睇下係咩...整片姐 咁都叫毒的話.咁都有幾億人中毒 wo:handshake

唔係 打j 話我鐘意允兒毒 因為打j未有鐘意既人........

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-7-10 19:51 發表
唔係 打j 話我鐘意允兒毒 因為打j未有鐘意既人........
佢羨慕你有偶像~.~?佢名打j-.-? 毒係指唔出街唔感同女仔講野果d人.

打j 快d搵返個啦a.a..............

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-7-10 19:58 發表
打j 快d搵返個啦a.a..............
打j個名咁似變太佬(無惡意.) 就選hyo yeon

61 12345
發新話題