48 1234
發新話題

有少少小問題...

[Close]

有少少小問題...

我最近dl返魔獸落黎玩
諗住玩返卡通大戰咁啦...
咁我係vlan呢到dl左最新果2張圖諗住玩啦..
開場冇人入-.-"..
入人地既卡戰又唔同圖..
一入場已經講no...(踢既速度快到打唔切中文)
想dl張圖同佢玩都唔得-.-"..
一味狂踢-.-"..

你玩zp??入m群約戰囉..

係架
d人幾神奇架 個個玩唔同版
7.8H都夠膽開場既個下仲威

不過無可否認玩既人數小左

一來老手有唔小小玩左
二來新手俾人壓過入泉之後都好小會再玩

小人玩左係...因為好多自認神手果d係咁post d rp..搞到人地唔想玩lo~~

神手個一刻feel only係講緊同新手對打

人地睇完自己打新手d rp會覺得自己好神
睇到個時真係笑到癲

引用:
原帖由 信你一成 於 2010-7-17 00:33 發表

睇到個時真係笑到癲
我從來打新手都唔覺自己神
只會覺人地廢 xD

話人廢 比話自己神的感覺好得多
世界上無分神唔神  玩得多  有心練自然就會叻

其實尼到最以為自己神手咪你自己www
真係好想叫你19成   

唔明宅語?  自己學下啦 ;D

引用:
原帖由 ●PinK_xKiN 於 2010-7-16 17:42 發表
你玩zp??入m群約戰囉..
PM M群比我得唔得-.-"..

引用:
原帖由 信你一成 於 2010-7-16 17:56 發表
係架
d人幾神奇架 個個玩唔同版
7.8H都夠膽開場既個下仲威

不過無可否認玩既人數小左

一來老手有唔小小玩左
二來新手俾人壓過入泉之後都好小會再玩 ...
今日終於比我玩到一場-.-"..
我差唔多半年冇玩卡戰lo..
果個新手係咁嘈-.-"..
講哂粗口話對面既人乜乜乜咁..
其實佢根本完全肥唔起..

引用:
原帖由 C~H~F~A~I~ 於 2010-7-17 00:24 發表
小人玩左係...因為好多自認神手果d係咁post d rp..搞到人地唔想玩lo~~
家下想搵人陪我玩返-.-"..

引用:
原帖由 信你一成 於 2010-7-17 00:33 發表

睇到個時真係笑到癲
唉-.-"...點解會變成咁...

引用:
原帖由 C~H~F~A~I~ 於 2010-7-17 00:24 發表
我諗除左你之外 唔會有第二個 ;D
比人壓一壓泉就唔玩 真是夫淺...

引用:
原帖由 胤v3v 於 2010-7-17 01:11 AM 發表

我從來打新手都唔覺自己神
只會覺人地廢 xD

話人廢 比話自己神的感覺好得多
世界上無分神唔神  玩得多  有心練自然就會叻

其實尼到最以為自己神手咪你自己www
真係好想叫你19成   

唔明宅語?  自己學下啦 ;D ...
宅語?sosad
另外送幾張圖俾你

夫淺 ≠ 膚淺
劇 ≠ 戲
錯字愈來愈多 仲敢叫人提升中文水平sosad
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kithung2006 於 2010-7-17 04:15 發表

唉-.-"...點解會變成咁...
因為k a i 子依家太多~~

-.-,,無啦啦做咩係到鬧人,,,
冷靜冷靜,,
~
係小人玩左,,近排見到好多新手- -..
又成日都走場,,攪到都無咩心機玩

見到我既大名

48 1234
發新話題