16 12
發新話題

信5比賽真係好廢._. come and del me???

[Close]

信5比賽真係好廢._. come and del me???

1要比錢
2廢ser
3比賽時間日子出得急
時間又有問題
時間係2點
岩岩好係中間
你估全vlan d人都係毒男個個out係屋企??
唔洗翻工,唔洗倍女???????
真係唔明點解唔可以夜d
5點都好丫
等d人放到咁上下,起馬多d人
改時間又要雙方同意
好次0機會咁

ipve始終都係ipve

回復 1# 的帖子

咁不如你整個比賽呀

點防止人地請槍
定左就定左
你吾好玩囉

唔岩玩咪唔好玩

下下要規矩就你?

社會會唔會就你呀大哥哥?

引用:
原帖由 On_Dog_Dog_LA_U 於 2010-7-17 16:34 發表
唔岩玩咪唔好玩

下下要規矩就你?

社會會唔會就你呀大哥哥?
無話過要就我
但係19又係一回事囉

吾係-.-..
咁講真...
s版無乜人玩..
錢吾係問題..
咁但係你一年先搞得一次比賽..
仲要係s版(無乜人玩)
上年b版成百幾隊
今年得3x隊...
有無諗過下年轉番b版

引用:
原帖由 HEAVENLY_E 於 2010-7-17 16:37 發表

無話過要就我
但係19又係一回事囉
咁點解你又要參加呢?

你19?
引用:
原帖由 ♣迷戀InG 於 2010-7-17 16:39 發表
吾係-.-..
咁講真...
s版無乜人玩..
錢吾係問題..
咁但係你一年先搞得一次比賽..
仲要係s版(無乜人玩)
上年b版成百幾隊
今年得3x隊...
有無諗過下年轉番b版 ...
百幾多,幾多隊有料?

問題係講緊幾多隊真係有資格打比賽?

根本沒有一定實力的團你計算入內的話,vlan估計有400多隊

一百多隊之中,我們只需要有一定實力的團來參賽已夠

那一些悶到抽筋的冗長淘汰賽打來有意思嗎?

引用:
原帖由 On_Dog_Dog_LA_U 於 2010-7-17 16:45 發表

咁點解你又要參加呢?

你19?

百幾多,幾多隊有料?

根本沒有一定實力的團你計算入內的話,vlan估計有400多隊

那一些悶到 ...
一定要有實力先比人比賽?
人地要比賽下當練下吾得?
e.g.人地打籃球,一開始入籃球隊,無乜實力
就吾比去比賽?
人地李小龍一開始夠無料..
之後人地去比賽..
咪又係變到有料..
個個人都有資格囉,只要有玩.?

引用:
原帖由 HEAVENLY_E 於 2010-7-17 16:31 發表
1要比錢
2廢ser
3比賽時間日子出得急
時間又有問題
時間係2點
岩岩好係中間
你估全vlan d人都係毒男個個out係屋企??
唔洗翻工,唔洗倍女???????
真係唔明點解唔可以夜d
5點都好丫
等d人放到咁上下,起馬多d人
改時間又 ...
吾記得左你抽中冰島TIM @@

引用:
原帖由 ♣迷戀InG 於 2010-7-17 16:52 發表

一定要有實力先比人比賽?
人地要比賽下當練下吾得?
e.g.人地打籃球,一開始入籃球隊,無乜實力
就吾比去比賽?
人地李小龍一開始夠無料..
之後人地去比賽..
咪又係變到有料..
個個人都有資格囉,只要有玩.?  ...
如果陪跑情況太嚴重,會引致一些問題,例如:

冗悶比賽過多
比賽審查工作量增加,令到比賽安排更加混亂,同時亦是令到審查工作出錯的主要原因

強隊,數隊就夠了,有實力的隊伍去挑戰是最好不過

同埋你舉既所謂例子,根本不適合用於 電子競技遊戲比賽

始終國有國法  家有家規
就算天邊星光給了我 未尋回最初

我舉例是想說明,不一定要像你所說的一樣,要實力的人才參加.

至於..

冗悶比賽過多
比賽審查工作量增加,令到比賽安排更加混亂,同時亦是令到審查工作出錯的主要原因

這個可能都是一個問題,
但至於一個比賽,只有數十隊的參賽隊伍,
還有一些團有2-3的隊名.
說真的就只有10-2x個團再比賽吧!
那麼這個比賽,那不如去開一個自己fd團比賽吧.
不用特地在一個公開的場合比賽吧.

引用:
原帖由 ♣迷戀InG 於 2010-7-17 17:17 發表
我舉例是想說明,不一定要像你所說的一樣,要實力的人才參加.

至於..

冗悶比賽過多

這個可能都是一個問題,
但至於一個比賽,只有數十隊的參賽隊伍,
還有一些團有2-3的隊名.
說真的就只有10-2x個團再比賽吧!
那麼這個比賽,那不如去開一個自己fd團比賽吧.
不用特地在一個公開的場合比賽吧.
首先,電子遊戲競賽同真實比賽的實力勝算不成正比

其次,我認為一個比賽有32隊以上的隊伍參加,而且很少陪跑團出現,是一個比一百多隊參加,但卻只是數個團才有實力進入8強的比賽為好

ipve作為一個專業的平台,它所舉辦比賽是經過精心的計算,我想亦不輪到閣下說反對,ipve並沒有強逼任何人參加,而你卻強求ipve舉辦b板的比賽,這是個不合理的要求,作為一個與時並進的免費平台,我想它的責任和義務上也沒有必要停留在某一個板本

謝謝樓主的意見
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 On_Dog_Dog_LA_U 於 2010-7-17 16:45 發表

咁點解你又要參加呢?

你19?

百幾多,幾多隊有料?

那一些悶到 ...
你新手果陣咪又係比人層
你一玩就變勁???

引用:
原帖由 On_Dog_Dog_LA_U 於 2010-7-17 17:46 發表

首先,電子遊戲競賽同真實比賽的實力勝算不成正比

其次,我認為一個比賽有32隊以上的隊伍參加,而且很少陪跑團出現,是一個比一百多隊參加,但卻只是數個團才有實力進入8強的比賽為好

ipve作為一個專業的平台,它所舉 ...
我跟你說
現在b圖的神手和神團多得數不盡
而且實力相差較少,比賽不是更為精彩???

16 12
發新話題