66 12345
發新話題

._.團(誠招):少潛水,活躍隊友

[Close]

._.團(誠招):少潛水,活躍隊友

我唸大家都有做過肥料既日子,但係經過你既練習再練習,始終都會練到一手技術返黎,個陣你就再5係肥料啦~.~
所以E家 誠招少潛水,活躍既有潛質新人.
團隊暫定目標:成為一隊合作既既團隊,打團開心!_!

有意ADD M群:[email protected]
除左考生,約團既及其他人士都5好加 謝!_!

頭香  支持

支持..中間個果圖有dd s9m
想知咩歌 ...好多影片都用你條片個歌(第1.第2的歌都好鐘意)

係咪招新手

吾算勁..............

msn已壞
想入都無計~~~~

支持你地團 條片係我地團@_@

引用:
原帖由 風離 於 2010-7-17 19:26 發表
msn已壞
想入都無計~~~~
你仲記得我麻a_a??
風速離場

路過支持一下
另外想知歌名

支持強大團隊
衰在太嫩,,

真係強大團隊.
個團長經已"極神"
團員還要"極度有品"  
得到首30真是"實至名歸"  
預祝你們實力.品行. 將會有所提升

支持強團..@@
BsTh_Wai<

吳文西 退團原因: 團長已經甘廢
團員仲要串77

3分輸左比剛新入既團員== 點解要串埋我~_~雖然我5勁 3分~_~

呢頭+佢入團個頭同人地玩滅號 ,本團5需要呢d傻仔q_q

引用:
原帖由 ._.肥料團 於 2010-7-17 21:11 發表
團員仲要串77
3分輸左比剛新入既團員== 點解要串埋我~_~雖然我5勁 3分~_~

呢頭+佢入團個頭同人地玩滅號 ,本團5需要呢d傻仔q_q ...
._.既團長,又要廢又要串.想點

引用:
原帖由 ._.肥料團 於 2010-7-17 21:11 發表
團員仲要串77

呢頭+佢入團個頭同人地玩滅號 ,本團5需要呢d傻仔q_q ...
招你滅號3分

有意ADD M群:[email protected]

66 12345
發新話題