26 12
發新話題

挑戰: |SkilLζ| vs SunDaY

[Close]
引用:
原帖由 戀星_跟風 於 2010-7-19 08:13 發表
唔好意思^^   我E+更懷疑你地MH^^    你地隻神手秀吉,神搵人,
我知有下忍,不過唔係有下忍就唔係MH ge  
直江去cp  你用隻下忍去搵佢,搵佢之前 係直江身邊 a樹 防止隱形完
好似計晒時間去殺直江咁!!
仲有 留意37分  ...
睇完d回覆 我真係無言 = =輸左就認la 定係你覺得比板主扣0分型d姐?
屈完供裝屈mh?? 睇完rp先講野la= =

根本我地冇供裝冇MH 係你地比我地滅號唔認姐
仲有唔係我地 係隻秀吉似你地認為ga有忍mh
如果不滿的可出來網吧打場 不過是滅團 可以嗎?
留下msn 你地打的我地出網吧同你地滅團 要你地lose得心服口服
仲有 我地供裝?幾多秒?定係你地白做出來呀

引用:
原帖由 Ai-yE 於 2010-7-19 09:14 發表
根本我地冇供裝冇MH 係你地比我地滅號唔認姐
仲有唔係我地 係隻秀吉似你地認為ga有忍mh
如果不滿的可出來網吧打場 不過是滅團 可以嗎?
留下msn 你地打的我地出網吧同你地滅團 要你地lose得心服口服
...
你當睇唔到定係真係盲左^^?
    我講左37神信

錯就要認   打就企定

睇左rp先算啦你地...味睇就話人

幾時有供裝呀 你地團長話我地供裝wo 團長都咁 唉冇_品

我係根據隊員::酷乂煥乂 、 戀星_跟風 (新地_飛) 所比既資料
然之後先放個rp上去既.
我絕對相信隊員既判斷
就算係無呢一回事
比人扣到0分我都在所不惜
我會再查閱rp ,, 【如果】真無此事
我會向你們道歉

引用:
原帖由 TiFa_Jade 於 2010-7-19 01:20 發表
成立條件:
1. 遊戲中所出現的隊員名單必須與團隊出戰名單一致, 接戰後才加入的成員不可以參戰;   
    1.1 就算雙方同意出戰名單不一亦不可以, 如有發現有團隊仍然作賽並上傳至計分系統將會將團分清0。如再犯, 將會 ...
你都識講.非孚議性 / 未打就上載先比人扣.
你打呢d做乜?我未睇過咩LOL?

相信也要証據,
如果有更多証據的話,歡迎回貼,本人會公平處理。
yoyoyoyo

引用:
原帖由 新地_杰 於 2010-7-19 11:44 發表

你都識講.非孚議性 / 未打就上載先比人扣.
你打呢d做乜?我未睇過咩LOL?
果埸我有份打 我亦絕對相信我既隊員無mh或供裝情況出現
你懷疑可以拎證據出黎 可以整影片

輸就認啦  
屈人供莊  跟住屈埋mh\
神諗團

26 12
發新話題