發新話題

小弟的猥瑣玩法, 7,8樓新增了rep。

[Close]
訓前一推hehehe唔準扣我分!;)

引用:
原帖由 FairyDream 於 2010-7-26 00:50 發表
訓前一推hehehe唔準扣我分!;)
扣啥
正規區都無版規既

呢D REP   重點不是操作...
是意識的....精彩
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2010-7-26 08:52 發表
呢D REP   重點不是操作...
是意識的....精彩
你睇下打不到的塔的啦,我知你冇睇的

引用:
原帖由 bengood362 於 2010-7-26 01:47 發表

扣啥
正規區都無版規既
你有冇睇啲replays

引用:
原帖由 FairyDream 於 2010-7-26 12:12 發表

你有冇睇啲replays
未得閒睇= =
下載左好多andy d rp

............... ANDY放左啲贏既repl上網?

引用:
原帖由 FairyDream 於 2010-7-26 16:25 發表
............... ANDY放左啲贏既repl上網?
佢團版
乜rp都有

我果啲你唔睇?ok嫁,包你學到嘢。

?領???領???領???領???領???領???領???領???領???領???領???領???領???領??

推...............................................................

支持影片 整影片吧 我睇rp@@

我試過這個玩法................

試過哪一招?感覺如何?這套戰術只需要意識,不需要什麼操作,哪怕你apm100-,都能贏一些大神,最好還是學習猥瑣的開局,例如hum猥瑣開局ba>bl>bf>bt>bf。中立hum猥瑣開局bl>第2工人伐木,第3工人採金>ba>bf+bt>bf。
首先要學的就是猥瑣開局!通常hum猥瑣開局都是21人口升本 or 1魔塔2賤塔升本!

WS的最終要旨還是開礦和反開礦
半獸那些IMBA的MINI礦不計

發新話題