33 123
發新話題

咩料呀= =" 19分鐘完場? 4打4

[Close]

咩料呀= =" 19分鐘完場? 4打4

隻鼬咩事 可以勁快殺到布 搵人幫我睇睇 點解可以咁勁
(我 = 石田) 哈
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

鼬如敏1專裝5血石..19分鐘k布歐唔難既

4打4  19分鐘完場很正常 十分正常 萬分正常
至於19分鐘殺布

鼬開大頂布+反傷
冇大就月讀布真身
隊友再幫手阻住對面汁同埋sm布
咁就gg

冇人左佢呀= =" 全部都係到大逃殺
冇人理個鼬=.=" 我地隊殺得好勁架-_-
冇人睇到隻鼬. .就比佢GG左

引用:
原帖由 仄仄 於 2010-7-28 13:59 發表
鼬如敏1專裝5血石..19分鐘k布歐唔難既
佢得2粒石 一對7000蚊鞋 之後有2舊封技石 同3個忍身- -" 就ko到布 自己1個

引用:
原帖由 動感超人๑ 於 2010-7-28 17:05 發表
佢得2粒石 一對7000蚊鞋 之後有2舊封技石 同3個忍身- -" 就ko到布 自己1個
用鼬打王35lv前就已經可以gg啦,有咩問題= =

鼬不嬲都係甘屈機
唔出奇
下次樓主試下用鼬

我好鐘意玩冷門英=.=....

泠門好垃圾咋波..希望你玩泠門win到油啦

引用:
原帖由 JiM☆占 於 2010-7-28 20:57 發表
泠門好垃圾咋波..希望你玩泠門win到油啦
除左龍珠一隻唔勁之外,我唔認為其他英可以稱得上話系垃圾=.=

引用:
原帖由 ●PinK_xKiN 於 2010-7-28 21:54 發表
除左龍珠一隻唔勁之外,我唔認為其他英可以稱得上話系垃圾=.=
點解悟空唔勁???

你自己用悟空玩場就一清二楚

回12#

龍珠好勁架..佢21lv招變身技夠2lv時佢招1技可以秒到1千蚊怪..加上32lv開埋大技..仲有10lv既瞬閃.龍珠邊忽唔勁先

後期你點打呢?得2技暈,仲要持續,大技又要等幾秒,變左身之後,招技又要等,cut左又扣得小.仲有唔好推哂d舊貼

悟空可以出個爆擊
出5把雙手劍 多D防 好硬家~~ 加埋本身係力英
好強大的說

33 123
發新話題