發新話題

vLan 2500 設置遊戲啟動教學 (自行在桌面動遊戲即可)

[Close]
引用:
原帖由 long11111 於 2006-8-27 22:33 發表
想問下- -我搞掂哂所有野入埋隻war3.禁區域網絡乜野都冇出既- -
你會否按錯?新增遊戲有沒有打錯名(war3)?

我按完啟動之後入到game,要禁咩??  
battle net? lan game??

引用:
原帖由 立哥 於 2006-8-29 02:02 發表

你會否按錯?新增遊戲有沒有打錯名(war3)?
我都係一樣,無打錯名嫁~
但係真係咩都睇唔到wqi...

我係click唔到個黑色小三角~so冇"新增遊戲"出黎

點解在泰坦之旅中看不到別人開的Room?應該點去join Game?

試下關左防毒試試
NOD32 就關AMON即可~

xxxxx

引用:
原帖由 travels31 於 2006-8-26 21:14 發表
佢話我獲取虛擬網卡MAC位址錯誤..我入唔到遊戲區域
佢都開始話我咁樣啦

xxxxx

佢話初始化ipve adapter失敗,請確認裝有此虛擬網卡

請無法進入遊戲區既會員...重新開啟vlan 更新程式, 便可以使用了

唔該.....我入到game...但係見唔到有人開場............點解既.......

引用:
原帖由 kenlam20022002 於 2006-9-9 17:34 發表
唔該.....我入到game...但係見唔到有人開場............點解既.......
請問你有沒有用Firewall??

FirewalL?? 咩來的

我想問係唔係 window me 係執行唔到的??

引用:
原帖由 wind20021140 於 2006-9-14 17:19 發表
我想問係唔係 window me 係執行唔到的??

引用:
原帖由 kenlam20022002 於 2006-9-10 08:41 發表
FirewalL?? 咩來的
防火牆, 用作阻擋外來對電腦有影響的攻擊

發新話題