發新話題

請刪帖

[Close]

請刪帖

= 請刪帖 =

Nothing more ....................................

Nothing more ...........................

未諗到點用住 ..............

留位
料解下-,-
-ChuN

今次記得做備份啦
你知你d post幾惹火
一陣有咩事上黎又一擔心機無哂

有冇人開l4d1場
想玩= =

引用:
原帖由 22029205 於 2010-8-6 04:15 發表
今次記得做備份啦
你知你d post幾惹火
一陣有咩事上黎又一擔心機無哂
就算無哂都唔緊要 , 版面好易整理 , 一瞬間就出現番 .

惹火 ? 古語有云 : 「樹大必招風」, 我開得帖就有哂心理準備 , 甚至被BAN . 我都唔係第一日發帖 .
引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-8-6 04:44 發表
有冇人開l4d1場
想玩= =
星期五 除左試幾大新圖 , 仲會開 L4D 地圖同大家回味下 , 希望到時一次過從 No Mercy 直上 Blood Harvest 吧 !

支持呀~~~~~~~~~~~~

Silent Hill (重點彈game)

回復 10# 的帖子

同意(SH) 成日彈........介紹呢個比大家 Night Terror L4D2 edition . (本人覺得幾難, 狂出C 似space jockey)
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

其實點解會俾人ban     源因係咩
害到我無得down Addon Support (個post俾ban 之後)

我想問L4D 全部戰役係咪淨係可以玩合作模式
唔可以玩對抗模式ga??

引用:
原帖由 jasonluk 於 2010-8-8 01:22 發表
我想問L4D 全部戰役係咪淨係可以玩合作模式
唔可以玩對抗模式ga??
所有都可以玩對抗 .

都無人開既

發新話題