發新話題

請刪帖

[Close]
引用:
原帖由 cs12345as 於 2010-8-15 16:02 發表
不是放在MAP FOLDER?
咁Addon 整合包放在WHERE???
閣下真係文盲就睇下面 :

引用:
原帖由 hinhei999 於 2010-8-15 18:40 發表
Addon.整合包.part3.rar: CRC 失敗於 left4dead2\pak02_000.vpk,檔案損壞。
解唔到呢個檔案既...
已證實 . 你先用 115 載點 , Mediafire 有問題既部分今晚內重新上傳 .
引用:
原帖由 vodka_1995 於 2010-8-15 20:10 發表
8:25分囉 唔係開架咩
引用:
原帖由 hinhei999 於 2010-8-15 20:50 發表
開左SER未- -
點解見唔到...
我諗你地誤會左 , #1 所提及既係 8月14日當晚之安排 , 15日晚暫停取消 , 況且只俾 L4D2探險團 參與 (花生位提供) .
引用:
原帖由 kaiyu3206 於 2010-8-15 20:19 發表
我是 jeff hardy 琴晚同你地玩之後彈左機/_\之後你地好似off左ser
今晚幾時再玩
真係辛苦你囉 ! 密切留意我地既最新動態吧 !
引用:
原帖由 aesopq123 於 2010-8-15 22:14 發表
silent hill成日彈game,hang機,有咩方法解決
我已經講左好多次 ........... 爬帖啦 !

回復 74# 的帖子

因圖片有不雅成份
已刪該圖

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-8-16 10:05 發表
因圖片有不雅成份
已刪該圖
請問不雅部分屬於咩 ?

====================================================

星期日因特殊理由取消玩 SH , 作為補償 , 出特輯之前先睹為快 .......... 「第二關宣傳攻略實錄

回復 78# 的帖子

2-1 任何發帖或回覆內不論圖片,文字,影片皆不可含有以下成份:
色情,不雅,噁心,挑釁,裸露,侮辱成份,粗言穢語,他人私隱,人身攻擊,Bug討論或發佈,外掛討論或發佈,商品宣傳,公司宣傳,論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8)初犯處分 - 威望-5 禁言三天 隱屏帖子

圖中有玩家打左句粗言穢語。

版主咁都留意到利害- -
比cp02嚇親的lun

今次特別推POST ~~~~~~~~~~~~~~~

L4D2探險團 - 獨家Silent Hill 彈機位圖片

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 3# 的帖子

RXXXX
我想問=
我個個位置係D:\TDDOWNLOAD\Left 4 Dead 2\steamapps\common\left 4 dead 2

咁如果裝左係呢到既話steamapps\common\left 4 dead 2
咁係呢個位置D:\TDDOWNLOAD\Left 4 Dead 2\steamapps\common\left 4 dead 2既野
會唔會改?

引用:
原帖由 空白名 於 2010-8-17 12:20 發表
RXXXX
我想問=
我個個位置係D:\TDDOWNLOAD\Left 4 Dead 2\steamapps\common\left 4 dead 2

咁如果裝左係呢到既話steamapps\common\left 4 dead 2
咁係呢個位置D:\TDDOWNLOAD\Left 4 Dead 2\steamapps\common\left  ...
岩 ! 正是 D:\TDDOWNLOAD\Left 4 Dead 2\steamapps\common\left 4 dead 2 .

我所有發佈都裝去遊戲主程式既位置上 (即 left4dead.exe 既所在地).

點解張帖入面無寂靜嶺ge
定係我搵唔到?

引用:
原帖由 zxcvbnm1313 於 2010-8-17 16:26 發表
點解張帖入面無寂靜嶺ge
定係我搵唔到?
係你搵唔到,請細心悶讀文章

引用:
原帖由 whpigpig 於 2010-8-17 16:30 發表

係你搵唔到,請細心悶讀文章
原來係一開始戈到- -
見到L5D 以為係其他野

樓主  你地拍完D片upload埋上youtube之后,記得比個網我地睇

引用:
原帖由 zxcvbnm1313 於 2010-8-17 16:48 發表
樓主  你地拍完D片upload埋上youtube之后,記得比個網我地睇
一定 ! 但影片製作既人手唔足夠 , 俾啲耐性等片吧 !

真系冇彈?????????????
天下ㄞ人

發新話題