28 12
發新話題

[模範D]重新招生

[Close]

[模範D]重新招生

本團是由我一個而創下的。
本團一直都好想打團戰,,但係一直都湊唔夠人打,,所以現正招生!
本團宗旨:努力便事成
本團主打:11.2b
本團雖然實力不強,,但係我相信不久就可以打出名堂。
實力要中手以上,,要有團戰經驗,,有實力才加,,自認冇實力既唔好曬大家既時間..入團既考生請注意:本團係不會考3分而係團測,,夠人就會測,,所以請入團既考生耐心等候..團測後,,可能仲會打場友誼,,再睇下d實力..最後一入到群既考生請即改番你個vlan名

名單:

團長:模範慘情D](本人)
副團長:空緊(急招,有意入m群同我講)
團員:模範惢痛D]
團員:模範型男D]
團員:模範傻系D]
團員:模範傻仔D]
團員:模範拉龜D]
團員:模範新生D]

本團團規:
1不可雙團(發現後,即踢)
2不可亂炮(外人自己人都不能)
3不可走場
4不可使用高科技程式
5 潛水多達2天即踢(有特別事除外)

有意者請加[email protected]

急收識整片既人入,,一入到黎就要整兩條團戰影片...
             本團2win 2輸
            紅色係重點字,,請考生留意

推推推推推推推推

唔錯唔錯...
希望遲d見到你打出名堂

回復 3# 的帖子

希望喇

支持你!!加油 但好似錯區

冇人幫推架 .

推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推

wow 跟尾狗 本來呢個團名係我地前 模範D] D人改 宜家抄到十足十 強

引用:
原帖由 LittleNight. 於 2010-8-8 01:35 發表
wow 跟尾狗 本來呢個團名係我地前 模範D] D人改 宜家抄到十足十 強
你用個4 lv ac串人好似冇咩碎服力

引用:
原帖由 白色音符 於 2010-8-8 01:42 發表

你用個4 lv ac串人好似冇咩碎服力
呢個係我模範D] AC. 不過個團名比人抄左

加左群冇人理

引用:
原帖由 白色音符 於 2010-8-8 02:09 發表
加左群冇人理
係咁嫁喇.上次我約佢團戰. 佢無視左我踢左我出群 ____

炮團一個^^

你團個拉龜好多事.
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... ;page=16#pid2511883
出口炮人 定係佢都係個queen團的?_?

完來炮團一個 @@ 咁我唔入

28 12
發新話題