16 12
發新話題

[自製影片] 喪屍水上樂園-特輯

[Close]

[自製影片] 喪屍水上樂園-特輯

喪屍水上樂園 之 Witch跳ChaCha舞        
[youtube]1-8Ae_HMVSs[/youtube]

喪屍水上樂園 之 人肉彈彈球        
[youtube]M2nd1p6Ee-w[/youtube]

喪屍水上樂園 之 Smoker神級釣魚手        
[youtube]JvfSUlW5g0A[/youtube]

本特輯純粹GAG片不喜勿插 謝謝~

個肥仔俾湖邊既smok 釣中 ,仲係到狂笑

!!!!!!!!!!本特輯純水GAG片不喜勿插!!!!!!!!!!!!!!!   

請睇內容

all cheungtom206 post only hgc081413

不喜勿插<個個都係咁講,其實係自欺欺人,人地唔響你個post插你,就真係以為人地唔想插?

引用:
原帖由 hgc081413 於 2010-8-10 18:14 發表
個肥仔俾湖邊既smok 釣中 ,仲係到狂笑

!!!!!!!!!!本特輯純水GAG片不喜勿插!!!!!!!!!!!!!!!   

請睇內容

引用:
原帖由 cheungtom206 於 2010-8-10 18:12 發表
喪屍水上樂園 之 Witch跳ChaCha舞        
1-8Ae_HMVSs

喪屍水上樂園 之 人肉彈彈球        
M2nd1p6Ee-w

喪屍水上樂園 之 Smoker神級釣魚手        
JvfSUlW5g0A

本特輯純GAG片不喜勿插 謝謝~ ...
紅字為錯字

to #3    唔識既人都入去拍?  入去倒亂?  加上無講過唔俾人入去 有個場米得lo
                 無密碼      任人入    如果你串人開post運吉 你好勁??1個片都無
to #4  哇 好有意義bo  你知咁多既  
to #5   捉人錯字 好明顯既串人意思  你唔好話為我地好bo 係到連3個post玩串?
to #6  你都係呃post?? 就算#5 唔係呃post 你重覆=呃post 加上傻既都知啦#5講佐

算啦...人地係咁針對我地d片
我地都冇計

對唔住囉.....突破諗唔起個「粹」字

回復 5# 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

tank 係水到飛石 爽     加上水到跳唔到 閃到就勁

哈哈讚讚讚
chacha果度笑左a_a

好似卡住左一隻TANK!   

回復 12# 的帖子

哈~~~~係咩
:D