發新話題

外國人玩 silent hill MAP 一堆人玩同一人玩的分別

[Close]

外國人玩 silent hill MAP 一堆人玩同一人玩的分別

一堆人玩
[youtube]2erYqCJi4zY[/youtube]

一人玩
[youtube]GeresKfXin4[/youtube]

一埋人好feel d
只攻與防

硬系覺得外國人玩乜都正過我地.

@2
人地玩咩都唔會有冇品既玩家
(我唔認為係完全冇,但係起碼比我地少)
只攻與防

人地唔會話有無品噶..
人地真系玩遊戲系娛樂...
唔會為此而生氣或者鬧架...
開玩笑都有..
不過笑過就算果只囖..

相比呢度D人..好多以為自己好勁..系甘串人既人..
大佬..人地勁就唔同你玩玩下啦..
實行去比賽啦..
又有D玩家實在太小氣...
郁D就發脾氣...
又話人地呢樣唔掂...
轉頭又話點解唔救距.

打機姐..5洗咁執著吧.

人地求開心  我地求贏輸 更係好d啦

引用:
原帖由 kelvinjpeak 於 2010-8-11 20:46 發表
硬系覺得外國人玩乜都正過我地.
更係啦~只有香港d隱青夠佢地勁!!!
外國(eg:英國),每日返9點,放學2點,放學之後沒功課,
有功課會比人鬧~話令學生辛苦!!一放學咪打機囉,
一日打8個鐘機,係平常爆既事!!
我地F4既數學,EG:微積分,佢地要YEAR 1先識計!!
佢地F6=我地F2既數~
所以屋企有錢送你去英國,或者移民,你諗都唔好諗呀!!
即刻應成!!去到果邊,你唯一任務係打機既炸!!
日打夜打,想唔勁??咁你都幾失敗!!
絕無吹水~唔信你問D留學過OR已經移左民既人

無啦啦講左留學既-=-= :L

引用:
原帖由 kelvinjpeak 於 2010-8-11 21:19 發表
人地唔會話有無品噶..
人地真系玩遊戲系娛樂...
唔會為此而生氣或者鬧架...
開玩笑都有..
不過笑過就算果只囖..

相比呢度D人..好多以為自己好勁..系甘串人既人..
大佬..人地勁就唔同你玩玩下啦..
實行去比賽啦..
又 ...
講得好岩 ! 我都希望「L4D2探險團」今後都以此為宗旨 , 享受打機樂趣之餘又追求到基本技術 .
引用:
原帖由 tommy1024 於 2010-8-11 20:51 發表
@2
人地玩咩都唔會有冇品既玩家
(我唔認為係完全冇,但係起碼比我地少)
西方人至少明白玩電子遊戲既目的在於娛樂自我 , 其他都毫不介意 .

反思自己玩 L4D2 最初為咩 ?

小弟本身想講一堆人玩同一人玩的恐怖程度
竟然會帶出呢個話題

既然係咁, 大家覺得呢段片點
[youtube]jwrqlNaepPM[/youtube]

引用:
原帖由 ngchunhin 於 2010-8-12 10:28 發表
小弟本身想講一堆人玩同一人玩的恐怖程度
竟然會帶出呢個話題

既然係咁, 大家覺得呢段片點
[youtube]jwrqlNaepPM[/youtube]
雖然段片裡面射自己油好好玩
不過同大家講一句:  所有乖的玩家記住千其唔好學

回復 7# 的帖子

睇你間野band幾啦下話-.-?
MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2010-8-12 12:18 發表
睇你間野band幾啦下話-.-?
英國BAN幾都係返9點放2點~
同埋極肯定我地F4d數學已經等於佢地Year 1 d數
美國加州政府直頭沒錢,CUT資源,學生每月返20日學(大概)
呢d咪係鬼佬所謂既[輕鬆教育]囉!!
相反,日本每年開學禮8月31日,9月1已經係正式返學
唔吹太遠喇~我只係想帶出歐美d人平均打機時間係長過我地好多架
所以佢地咪勁過我地囉
但都有好處既~佢地打機/讀書,都係為興趣,所以就好似樓上咁話
佢地唔太介意咩所謂有品沒品,咩都係For Fun

補充:英國最痴線~分FIR/MID/FIN TERM EXAM,FIR/MID/完左都放你一個月假=,=
FIN之後就放暑假=.= 一年最多返一百幾日學

回復 13# 的帖子

成個美國都冇錢嫁啦A_A
但我fd係去加拿大讀,唔知係咪差唔多
MyNameIs

雖然自己友射自己友,但係過程裡面個個都笑
如果比著我地肯定又會嘈一大餐

發新話題