41 123
發新話題

用ATI Eyefinity玩l4d2(3屏!!)

[Close]

用ATI Eyefinity玩l4d2(3屏!!)

唔知大家有冇睇過...不過照po啦,等多d人睇到都冇壞既.
基本上只要你有三隻mon加一張5000系既A卡就可以咁樣玩..
如果覺得闊得際可以將3隻mon打棟離玩都得.

[youtube]Ji-GfWjTaPs[/youtube]

如果你有兩張GTX4XX系既卡仲可以3屏+3D打機tim...當然成本就好貴啦.
[youtube]SskUQFdcbgA[/youtube]

P.S.唔知點解第一條片個人咁有錢- -

已轉行玩steam版

Eyefinity唔係可以六個Mon咩??點解你話3個Mon有錢而6個Mon唔叫有錢

引用:
原帖由 a160284 於 2010-8-11 21:53 發表
Eyefinity唔係可以六個Mon咩??點解你話3個Mon有錢而6個Mon唔叫有錢
我係講緊第一個...佢好似有8隻mon,不過係分開離用咁解

eyefinity係可以六 mon...不過我冇記錯既話好似要特別既5870先得
已轉行玩steam版

好正 = = 恕我見識淺博 , 3 mon打機真係未見過

我覺得打完好完好辛苦~!!

我得隻 Razer DA同Razer Lycosa Mirror Special Edition同羅技 得意手超薄鍵盤 K152 同佢一樣= =
不過我覺得3MON有d多餘因為睇血都辛苦  仲有個外框又阻著晒orz

仲有個第一段片中條友應該係羅記FANS 好多佢既野- -我仲見到2個CM箱

其實有陣時新技術都只不過係用離做吓噱頭咁,實際用途可能未必咁大
我覺得睇就唔係問題既..不過部機行唔行得順咁多像素係一個大問題
已轉行玩steam版

機已屈

第二條片好有現場感

d人咁有米      1/3個屋企都係放電腦

回復 7# 的帖子

雙X5680+GTX480 4waysli+1TB SSD+DDR3-2200 48GB+兩隻Koolance 1000W(水冷牛)+evga 5520 SR-2+360排*2+Koolance GTX480水冷頭*4+水管20米 +Koolance PMP450*3+Corsair 800D+Koolance 360 CPU水冷頭*2
夠唔夠玩先

佢屋企開網吧?!!!!!!!!!!!!!

我都見過啦3mon
不過係玩車game既
較車內視覺玩真係好似係車廂入面

引用:
原帖由 xtream 於 2010-8-12 01:03 發表
其實有陣時新技術都只不過係用離做吓噱頭咁,實際用途可能未必咁大
我覺得睇就唔係問題既..不過部機行唔行得順咁多像素係一個大問題
好明顯...片中人..部機.順到爆

引用:
原帖由 a160284 於 2010-8-12 10:34 發表
雙X5680+GTX480 4waysli+1TB SSD+DDR3-2200 48GB+兩隻Koolance 1000W(水冷牛)+evga 5520 SR-2+360排*2+Koolance GTX480水冷頭*4+水管20米 +Koolance PMP450*3+Corsair 800D+Koolance 360 CPU水冷頭*2
夠唔夠玩先 ...
你講咁多好多都未出
咁多mon用黎玩賽車game爽死人
MyNameIs

引用:
原帖由 a160284 於 2010-8-12 10:34 發表
夠唔夠玩先 ...
串咀喎xd
你要48GB Ram離做咩- -"
已轉行玩steam版

41 123
發新話題