62 12345
發新話題

★×貴族ζ 皇團 二軍正式收生

[Close]

★×貴族ζ 皇團 二軍正式收生

唔好意思.我開頭第一野想講就系叼二軍隊長細肥._你老_.PoST刀要我開-v-

相信我團諗我比大家既印像刀唔多好(B仔果件事and WeeKenD滅團戰)

不過.B仔我又再系E到講多次SorRY T^T我不求你原諒我.只求你不再討厭我.便已足夠

番番正題.E個團根本系一個19潛水團 所以希望有實力既入加入二軍令本團有番生氣

呢個系二軍既第一埸計分戰 帥氣Yin(佢帥不帥大家心知 )之作 〥KiNGLy☆ vs★×貴族ζ

本人的開埸白(因我根本懶人一個.唔會正片的 )

考生m群:[email protected]

廢話不說了.如想加入本團.請帶上你的實力黎.雙團不重要.實力先系王道

收生貼:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=268321

正式出戰名單:
★NoBlesˇ楓(成日比人話廢.but系葉問黎的一打十隻冰 )
★NoBlesˇ東(入左好耐的戰友.過左一陣子先知神手加毒手然黎=.=)
★NoBlesˇ倫(講過好多次走團.但系依家刀系日日串我on_.)
★NoBlesˇ鋒(食_狗.二軍隊長.近日好似潛水.應該番左大6)
★NoBlesˇn0(德仔.潛水_.沉迷天子傳奇)
★NoBlesˇ帥(我大佬泉哥.不能說的強大)
★NoBlesˇ仔(19潛水王)
★NoBlesˇ鐘(最強潛水王2號)
★NoBlesˇ志(天下第一膠神GaRY)
★NoBlesˇ羊(New b 廢羊羊)
★NoBlesˇ花(新人.洗頻_黎)
Timothy328(二軍.只號令垃_狗)
silly_david(二軍.同樣只號令垃_狗)

街埸d人成日走埸架\./

頭香.自己拎番

錯區

無錯區
春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭,便是人間好時節
季節自成一家。

引用:
原帖由 SiU★謙 於 2010-8-13 00:39 發表
錯區
冇計拉.呢到人流多d.如錯區.7171訓醒就轉番吧 唔好意思.ma煩你

引用:
原帖由  ゞ微風κ. 於 2010-8-13 00:40 發表
無錯區
姐系有正冇= =

是但喇-0-有冇都唔理 我都明白收人果到好少人睇- -

推推推推.

引用:
原帖由 SiU★謙 於 2010-8-13 00:41 發表
是但喇-0-有冇都唔理 我都明白收人果到好少人睇- -
你明就好

入吧 推推!_!

推推摧支持

路過..支持強團

個m群好似連改名都改唔到-0-

引用:
原帖由 SiU★謙 於 2010-8-13 00:48 發表
個m群好似連改名都改唔到-0-
你加左= =? 咩名?

我都唔知有冇改-.-  冇左果d m群信息-.-

62 12345
發新話題