23 12
發新話題

left 4 dead2 比賽 - 要報名就快~

[Close]

left 4 dead2 比賽 - 要報名就快~

快D黎參加LA~

今次冇乜強對手

玩下手都可以拎個冠軍

vlan d普通玩家仔 快d約埋一班fd 參加比賽lol

引用:
原帖由 windsang 於 2010-8-14 14:04 發表
快D黎參加LA~

今次冇乜強對手

玩下手都可以拎個冠軍

三哥 ! 咁你又唔去參加 ?

引用:
原帖由 windsang 於 2010-8-14 14:04 發表
快D黎參加LA~

今次冇乜強對手

玩下手都可以拎個冠軍

終於見到有人呼籲參加 -.-

都係果句,大家快D參加啦

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-8-14 14:42 發表

終於見到有人呼籲參加 -.-

都係果句,大家快D參加啦
唔洗急咖wo..到20號之前1定有好多44強隊參與..呢家仲系14號姐..

引用:
原帖由 ζ木偶ㄨ 於 2010-8-14 15:00 發表

唔洗急咖wo..到20號之前1定有好多44強隊參與..呢家仲系14號姐..
希望啦

咪志在參與

輸嬴都榜上有名

又可以當可以打場唔會走場既44

引用:
原帖由 ζ木偶ㄨ 於 2010-8-14 15:00 發表

20號既23:59分睇下發生D咩先

推推...想參加冇隊友係到留msn

老三>V< 我同你~~~ 我MSN你有啦,我搵到小明 差一個人啊~

冇乜勁人ar  我jacky仔都去碰碰運氣先

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

幫大家推下..........等多d人見到
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

引用:
原帖由 94705205 於 2010-8-19 01:17 發表
冇乜勁人ar  我jacky仔都去碰碰運氣先
Jacky閒閒地都拎第1第2啦
秒Charger三步曲:
1.拎近武
2.描準Charger
3.斬!
完成。

d字頭果頭好勁嫁wor...唔知rose vs dXxxxx邊個勁D

唔係無勁人
自己cc

23 12
發新話題