43 123
發新話題

︱DeMoN︱惡魔皇團招實力玩家.歡迎喜歡K-ON既朋友

[Close]

︱DeMoN︱惡魔皇團招實力玩家.歡迎喜歡K-ON既朋友

︱DeMoN︱

像惡魔一般令人恐懼的團

雖然只系一個新團.但我們的目的系成為Vlan中有一點名氣既團隊

信長團戰/團練板本 [優信-11.2B oR F_a9 ] S信為副

入團要求:團經必需有一定程度.新手免問

入團試為:團測[禁v],三分試因情況先會考慮使用

團規:

可雙團.但切忌深潛

人不炮我,我不炮人

不用高科技.只憑自己實力

容納隊友的過失

一齊快樂玩信長‧提昇技術

★我保證只要有實力的大家加入必會變得強大

只要行努力.沒有什麼事情是不可能

我說過的話,和我的保證,從來不落空。

考團同喜歡K-ON既朋友吹水的M群:[email protected]

BY:小楓(︱DeMoN︱WinD)

樓主中意k-on呢套戲@_@??  我都幾中意睇 不過我太廢喇 入團就算喇

引用:
原帖由 papa778 於 2010-8-14 23:16 發表
樓主中意k-on呢套戲@_@??  我都幾中意睇 不過我太廢喇 入團就算喇
刀可加m群一齊吹水

支持你
加油努力

支持新團

on j~~~~~~~

引用:
原帖由 ★NoBlesˇ羊 於 2010-8-14 23:32 發表
on j~~~~~~~
你食左_沒有

推推推推

推推推推  仲有 我想問活動時間 你地幾點到幾點- -因為得閒既時間日日唔同

支持
推推推推

支持支持
神推推推推推推推推推推推推推推推推
中意k-on的毒楓 真毒

引用:
原帖由 異界-貳 於 2010-8-15 00:48 發表
推推推推  仲有 我想問活動時間 你地幾點到幾點- -因為得閒既時間日日唔同
幾本上個群24小時有人的

樓主我都中意k-on啵.   但系 入團方面.. 我太廢了

引用:
原帖由 忽鯨魚 於 2010-8-15 02:01 發表
樓主我都中意k-on啵.   但系 入團方面.. 我太廢了
試下刀無防

可以+m群?? 吹水? 本人最鐘意なかの あずさ(梓喵)

43 123
發新話題