發新話題

申請魔獸版版主

[Close]

申請魔獸版版主

.希望申請魔獸爭霸 3 寒冰霸權版主
年齡 : 12
玩左大半年魔獸
E家讀緊中學
想做版主原因 : 因為我見有好多新手係唔識玩或者玩得唔勁
雖然我都唔勁 但都想教下新手點玩~
我曾經做過某論壇壇主一位
都識點有效咁管理D會員
我會簡地咁去同其他有魔獸版既論壇聯盟 等大家可以交流心得
我通常會係星期3.4.5.6上泥 因為星期日.1.2唔得閒
所以都唔會點上泥 PS.我之前講既有D火 因為連整都連唔上VLAN 搞到好火....

引用:
原帖由 archi1314 於 2006-8-26 22:10 發表
希望申請魔獸爭霸 3 寒冰霸權版主
玩左大半年魔獸
E家讀緊中學
想做版主原因 : 因為我見有好多新手係唔識玩或者玩得唔 ...
你連說話的句子也不大通順..
遇到問題不去找適當的途徑來解決
只會"發火"
這樣的處事方法..我們很難會接受您

謝謝你的申請

睇第二次先明白全文內容~.~

語言問題,,日後可以改善..只不過申請人.年齡太細.因該以學業為主....

引用:
原帖由 nokiaysk104 於 2006-8-27 01:02 發表
睇第二次先明白全文內容~.~
中文課不合格

引用:
原帖由 archi1314 於 2006-8-26 22:10 發表
.希望申請魔獸爭霸 3 寒冰霸權版主
玩左大半年魔獸
E家讀緊中學
想做版主原因 : 因為我見有好多新手係唔識玩或者玩得唔 ...
以魔獸3戈度d人...
多數三句唔埋兩句就問侯人地咩咩~~
太易發火,很難搞~~~

咁水皮嫁= ="我睇左一獲就明解~
仲有唔可以年齡歧視嫁- -"
如果仲未搵到版主~
不如搞番一個比賽~
好似d武林既幫會選幫主咁~
以世界盃形式(即淘汰賽)~
由管理會抽籤用哪一國~
然後再定下日子決鬥~
最終勝出者做板主~
不過做板主之前要俾佢做下一d句子重組= ="
起碼要有80分以上先俾佢做=.="
如果唔係由第二名做句子重組~
如此類推...

引用:
原帖由 白虎.亂月 於 2006-10-9 23:46 發表
如果仲未搵到版主~
不如搞番一個比賽~
以世界盃形式 ...
我地係搵版主...唔係玩泥沙
看完他的帖用點心思想當然會明啦
但是不是每1個人也會花心思去慢慢想
想當個版主至少要在bbs裡有postive image
遇到問題要用正確的解決方法(呢個好cirtical)
會有一定的空閑時間來管理自己那版

用遊戲裡的能力來選...這未免太兒戲了

引用:
原帖由 白虎.亂月 於 2006-10-9 23:46 發表
如果仲未搵到版主~
不如搞番一個比賽~
以世界盃形式 ...
唔可以年齡歧視?
規定十八歲以下的人不能看三級片,是年齡歧視嗎?
------------------------------------------------------------------
搞比賽來選版主 =_=
跟當年的蒙古人一樣,打贏左就係王...所以佢地打就叻...治國...好久沒掂歷史...只記得元朝好快冇~

全warcraft人都打信長咩....仲有版主最緊要都係仁心xddddd

引用:
原帖由 kaka123 於 2006-10-12 19:30 發表
全warcraft人都打信長咩....仲有版主最緊要都係仁心xddddd
但必須打擊惡意灌水,搗亂者
其在太多了.......

發新話題