16 12
發新話題

版主...可唔可以叫vlan開返個終極:絕命時刻區?

[Close]

版主...可唔可以叫vlan開返個終極:絕命時刻區?

如題......................................."""
刪了刪了   

別煩**

一個很無聊的post...

你係話討論區定連線區

本區係所有命令與征服GE討論區

至於對戰方面,vLan平台上已經有終極動員令區

引用:
原帖由 dakorum 於 2007-5-20 22:27 發表
一個很無聊的post...
很無聊的一個回post...
刪了刪了   

別煩**

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2007-5-21 20:12 發表
你係話討論區定連線區

本區係所有命令與征服GE討論區

至於對戰方面,vLan平台上已經有終極動員令區
我知  不過這不是最新版既終極嗎?
我想要終極將軍:絕命時刻  唔知版主你可唔可以提供意見上去?@@?
刪了刪了   

別煩**

我覺得開返都幾好...起碼都多返少少野玩牙///

同意....新版的c&c....太悶了

反觀...以前的中國將軍...美國...伊拉克

種類比較多,...可玩性比較高

回復 #4 鼠滑 的帖子

是啊, 您也覺得很無聊吧 ? 甘請您以後5好話人地D post 無聊了

引用:
原帖由 dakorum 於 2007-5-27 14:59 發表
是啊, 您也覺得很無聊吧 ? 甘請您以後5好話人地D post 無聊了
真可憐  不覺得這裡只有你一隻狗在吠?  其他((人))都有意見   所以說 狗跟人 真是可以比較  唉  死狗!
刪了刪了   

別煩**

-,- 你還不是一樣在回復裹沒回答別人的問題嗎? 也只是有你一個沒竟見啊'''  所以請不要再說我是狗了,  鼠滑兄!
順戴一提, 我也同意開個終極將軍:絕命時刻區啊, 畢竟玩久了有感情

引用:
原帖由 dakorum 於 2007-5-30 11:28 發表
-,- 你還不是一樣在回復裹沒回答別人的問題嗎? 也只是有你一個沒竟見啊'''  所以請不要再說我是狗了,  鼠滑兄!
順戴一提, 我也同意開個終極將軍:絕命時刻區啊, 畢竟玩久了有感情 ...
哦   算吧  不嘈了    我只是希望vlan有更好的效率而已  就這樣
刪了刪了   

別煩**

不如開埋紅警2-尤里復仇!C&C最好玩一集

引用:
原帖由 哈哈狄 於 2007-5-30 22:10 發表
不如開埋紅警2-尤里復仇!C&C最好玩一集
你唔覺得紅警2-尤里復仇d血扣得好快咩   總覺得呢到唔改改佢   d光凌坦克is 玩曬\
終極就唔同   起馬有血可以慢慢扣
刪了刪了   

別煩**

我可以幫你地反映,但你睇係想開咩區

討論區定遊戲區?

另外to鼠滑 及 dakorum:
呃POST,連post,人身攻擊都係唔允許GE,請注意

16 12
發新話題