發新話題

Left 4 Destromination 1-4

[Close]

Left 4 Destromination 1-4

唔知大家有冇睇過呢= =?
[youtube]f6xyCfuwEck&feature=fvw[/youtube]
[youtube]Gi795p0OTUY&feature=related[/youtube]

[youtube]0UNnFVz0l4U&feature=related[/youtube]

[youtube]Ycs8ES6Ni8M&feature=related[/youtube]

佢hunter可以轉幾圈高撲 o左
秒charger 很強
讚好!

其實我睇落D片,都睇到有時做人果邊有D小錯誤
好似企錯位,唔跟大隊等等...

引用:
原帖由 36danieleric 於 2010-8-24 03:24 發表
其實我睇落D片,都睇到有時做人果邊有D小錯誤
好似企錯位,唔跟大隊等等...
再神既team都有出錯既時候
同埋樓主 唔好再出呢d 片得唔得.......
l4d1hun個段都無出聲 之後又出d10年前既爆char片 而家又出d 10年前既片 想點...

外國好有品.比人撞死仲話nice,比左vlan...粗口待遇

我覺得都係4fd恰街客片黎...
引用:
原帖由 HIHIHIIH2 於 2010-8-24 10:10 發表

外國好有品.比人撞死仲話nice,比左vlan...粗口待遇
香港人都有架..
一定有人係好品..我輸贏都最尾都講gg

側打charger 睇過   正面打charger 正明 影呢個片既人好不自量力

引用:
原帖由 hgc081413 於 2010-8-26 21:19 發表
側打charger 睇過   正面打charger 正明 影呢個片既人好不自量力
首先,我打既野令我覺得好1999
但係,如果人地有實力正面爆,點解唔可以呢?
我唔知我有冇理解錯誤你個意思,有既講比我聽

發新話題