34 123
發新話題

[原創] 比賽影片:瑪奇 mabinogi

[Close]

比賽影片:瑪奇 mabinogi

我要頭香
支持淇姐!!!!!
傷心  其實是一種快樂

瑪奇e隻game咁得意 最後個度我覺得幾好

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-8-25 22:58 發表
瑪奇e隻game咁得意 最後個度我覺得幾好
最後果個人地合奏的
我自己音樂唔夠高lv合唔到.....
唔係我搵人一齊黎錄

引用:
原帖由 風月花雪 於 2010-8-25 22:55 發表
我要頭香
支持淇姐!!!!!
燥底下完成

咁多強片.希望自己重有第三啦

引用:
原帖由 ღSnsd.英〞 於 2010-8-30 00:24 發表
咁多強片.希望自己重有第三啦
我都諗緊有冇第三

引用:
原帖由 ×RaveR|淇 於 2010-8-30 07:33 發表

我都諗緊有冇第三
你真係識講笑 你咁多20分FD洗咩怕無1~3姐.我果D全部0分FD

引用:
原帖由 ღSnsd.英〞 於 2010-8-30 12:31 發表

你真係識講笑 你咁多20分FD洗咩怕無1~3姐.我果D全部0分FD
冇諗過搵fd-   -

(重有  你又知我多20分fd?

淇姐 要我投你?!!!!!!!
傷心  其實是一種快樂

引用:
原帖由 風月花雪 於 2010-9-1 11:40 發表
淇姐 要我投你?!!!!!!!
是但你

影片介紹得幾好...
我建議可以影埋d有好多人既大城市,好多人擺攤... 即係 杜巴x
又可以介紹埋 做兼職, 祝水兼職係最受歡迎既..
介紹下 租屋 屋村 果到... 屋村果到個背景真係幾靚
可以介紹埋寵物 馬...
凸顯出瑪奇係一個休閒生活既game
e_e  最後音樂果到... 係咪係大陸果個傳送門影?
我覺得瑪奇呢隻game 對於一個新手黎講,如果冇人教..係幾難玩既,對隻game可能會覺得好復雜..好容易會放棄...
自制短片比賽 我會投你一票!
-----------------------
我真係好懷念呢隻game
冇玩一排, 估唔到..弓箭出埋好似劍果招無限斬....
我玩左2,3年喇 呢隻game....
不知幾想重玩,係重開人物...
而家果個人物....我又吾鐘意人物個名,g1 g2 g3 任務放棄哂, 之前為左做聖騎士跳g1, 跟住為左做暗騎士跳g3.... 真係好想做番呢d任務..好後悔
果時又唔識玩 升其他技..等到強度高先升風車, 搞到好辛苦  .... 我又係升哂 精袁 風箭, 先升治練... 又多敏.. 搞到升治練都要買扣敏裝..
以前同班fd一齊打貝卡初級地下城... 真係幾開心.. 一打打3個鐘,好有x戰性...但自從出左影子任務之後..好似都冇咩人打貝卡了...
仲記得我以前係打來初,紅珠搵錢既... 不過唔知而家有冇人會咁做呢??
比我重新開過人物 我就會好識玩
而家開放 1星期重生1次 要追等級就好快
我以前玩..有段時間 成日定格..唔知而家呢個問題有冇好轉呢?
樓主玩咩ser既? 仲記得以前成日係PVP場玩,弓箭手玩哂

vlan id:Fung_de
gxc  id:F.vgN

引用:
原帖由 Fung_de 於 2010-9-2 15:17 發表
影片介紹得幾好...
我建議可以影埋d有好多人既大城市,好多人擺攤... 即係 杜巴x
可以介紹埋寵物 馬.. ...
樓上似認真
我=支持
我叫星哥na ^.<

引用:
原帖由 Fung_de 於 2010-9-2 15:17 發表
影片介紹得幾好...
可以介紹埋寵物 馬.. ...
我貝婷的
寵物果到我有諗著講埋的但係果到冇心機整埋-   -

引用:
原帖由 ×RaveR|淇 於 2010-9-3 01:42 發表

我貝婷的
寵物果到我有諗著講埋的但係果到冇心機整埋-   -
皆因你個陣燥底緊
傷心  其實是一種快樂

34 123
發新話題