16 12
發新話題

公開道歉 - 飯團 vs dεƒiεd賽事

[Close]

公開道歉 - 飯團 vs dεƒiεd賽事

本人因自己身體的問題未能準時開場給飯團及dεƒiεd作賽

真的十分抱歉!因為未有其他人接替開場及評判位置,導致今次賽事要被延誤

我承諾今次既事件一定唔會再發生,保證每隊都可以準時作賽!

現誠心向各隊道歉,希望你地可以比多次機會我搞好個比賽

相信你都唔係有心既
keep going

deƒied ! Jacky: e+  ge  情況係   我地4件友   有班女比我地仆      但係班女要沖涼      沖左3粒鍾出黎點知原來係人妖  最後仲要比班人妖玩菊花

引用:
原帖由 94705205 於 2010-8-27 17:28 發表
deƒied ! Jacky: e+  ge  情況係   我地4件友   有班女比我地仆      但係班女要沖涼      沖左3粒鍾出黎點知原來係人妖  最後仲要比班人妖玩菊花
下次包保有4條周秀娜比番你地

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-8-27 17:38 發表

慌了

你e+ 係咪應該多左個值得信任既人可以做後備? (心照 )

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-8-27 17:38 發表

4條似周秀娜ge人妖

板主搞GAG

不過病了遲到都係人之常情

引用:
原帖由 94705205 於 2010-8-27 17:28 發表
咩意思,,,唔明
PO霖/DaDa

版主都係義務性質姐
尼d小事我念一般人都會體諒ga

引用:
原帖由 66690 於 2010-8-27 18:42 發表
版主都係義務性質姐
尼d小事我念一般人都會體諒ga
攬左上身就要揹架啦
唔係你估攪手易做架?

eddie我撐你牙
有錯要認,打要企定
最緊要知錯能改,就not a big deal.

jesus christ ! this is bias, my team has been waiting for you so long yesterday, you didnt say a single word to us !

係94705205 連續發左尼兩張帖之后,我就意識版主又有D急事la

███2:40 la 係咪去左菲律賓呀 8個等你1個開ser███  
███3:50 la 係咪去左菲律賓呀 8個等你1個開ser███

唔好咁啦沙魚-_- 下次 打飛 _  之前 記得睇下今日有無野做,唔係累死嫁會.... 醒唔到就慘啦

引用:
原帖由 ppcar 於 2010-8-27 21:10 發表
jesus christ ! this is bias, my team has been waiting for you so long yesterday, you didnt say a single word to us !
我只能說我很抱歉,並承諾唔會有下一次

PUSH LA~BABY~!!!!

16 12
發新話題